Οι ερωτήσεις για το μέλλον του Ηρακλή Μεταξά μονοπώλησαν στη συνέντευξη τύπου, πριν τον Άρη. Τι απάντησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα!

Οι ερωτήσεις που έγιναν στον Μεταξά για το μέλλον του και οι απαντήσεις που έδωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι ερωτήσεις για το μέλλον του Ηρακλή Μεταξά μονοπώλησαν στη συνέντευξη τύπου, πριν το ματς με τον Άρη. Τι απαντήσεις έδωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα!

Η αποκάλυψη του Sportime για τις επαφές του Αστέρα Τρίπολης με τον Ηρακλή Μεταξά, προκάλεσαν τον «βομβαρδισμό» ερωτήσεων στη media day της Δευτέρας προς τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο κόουτς του ΠΑΣ, προσπάθησε να… ντριμπλάρει τους δημοσιογράφους, αποφεύγοντας συστηματικά παρά τις πολλές ερωτήσεις που δέχθηκε για το θέμα, αλλά η στάση του να μην διαψεύδει, αποτελεί την μεγαλύτερη επιβεβαίωση της είδησης.

Το μόνο που δεν αρνήθηκε, είναι οτι έχει ενημερώσει τη διοίκηση για την απόφαση του, η οποία όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, είναι να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Μεταξάς έβγαλε και μια δυσαρέσκεια με απαντήσεις του στυλ: «Για να αρχίσουμε και να τελειώσουμε κιόλας με αυτό το θέμα, αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για ανακοίνωση. Εγώ μίλησα με τον πρόεδρο, όφειλα να το κάνω, γνωρίζει τις σκέψεις μου και όταν υπάρχει κάτι νεότερο και επίσημο θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Ειλικρινά σας λέω δεν υπάρχει τίποτα για να ανακοινωθεί προς τα έξω».

Iσχύει όντως οτι έχει μιλήσει με τον Χριστοβασίλη και του έχει μεταφέρει την απόφαση να φύγει. Κάτι που έγινε μετά το δημοσίευμα του Sportime.

Αυτό που δεν ισχύει είναι οτι όσοι παρευρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου θα το μάθουν πρώτοι, όταν υπάρξει κάτι νεότερο.

Το Sportime τα έχει γράψει όλα. Και για το ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης και για την απόφαση του να μην ολοκληρώσει τη διετία του συμβολαίου του.

Μάλιστα όταν οι πιο… επίμονοι επανέφεραν το θέμα, έβγαλε και έναν εκνευρισμό απαντώντας: «Ουσιαστικά πάμε τώρα στα αγωνιστικά γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και αν ο Μεταξάς δεν το επιβεβαιώνει ακόμα – και σωστά πράττει, αφού ακόμα δεν έχει τελειώσει η σεζόν – ψάχνει ήδη για προπονητή και καλά κάνει. Για να είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα. Και όχι μόνο, αφού οι Ηπειρώτες έχουν στα… σκαριά και αρκετές μεταγραφές!

Όπως επίσης αποκάλυψε το Sportime, πρόθεση της διοίκησης είναι ο επόμενος τεχνικός να είναι της ίδιας σχολής με τους προηγούμενους (Γιαννίκης, Μεταξάς).