ΠΑΣ Γιάννινα: Μέρος των χρημάτων από το στοίχημα για βελτιωτικά έργα και κατασκευή γηπέδων στο ΠΕΑΚΙ.

Στο ΠΕΑΚΙ «ρίχνει» μέρος των χρημάτων που θα μπουν στα ταμεία από το στοίχημα ο ΠΑΣ Γιάννινα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μέρος των χρημάτων από το στοίχημα για βελτιωτικά έργα και κατασκευή γηπέδων στο ΠΕΑΚΙ

Όπως αποκάλυψε το Sportime, πάει πίσω η καταβολή των χρημάτων από το στοίχημα. Η τελευταία ενημέρωση που έχουν οι ΠΑΕ από την Πολιτεία είναι οτι η καταβολή του 1,5 εκατομμύριου ευρώ που έχει να παίρνει η κάθε ομάδα (ποσό που θα πάρει εφ άπαξ), πάει για τέλος Μαϊου. Και συγκεκριμένα στις 30/5.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν αποτελεί εξαίρεση της πλειοψηφίας των ομάδων που περιμένει τα χρήματα αυτά για να καλύψει ανάγκες που δημιούργησε μεν, υπολογίζοντας δε στο συγκεκριμένο ποσό.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime έχει αποφασίσει, σημαντικο μέρος του ποσού αυτού, να τα «ρίξει» στο προπονητικό της ομάδας.

Το ΠΕΑΚΙ ανήκει στη Γ.Γ.Α, ωστόσο η διοίκηση των Ηπειρωτών αναμένεται να ρίξει περίπου το 40% των χρημάτων που θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ από το στόχημα, για να βελτιώσει τις εγκαστάσεις στο προπονητικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ήδη έτοιμο πλάνο το οποίο εκτός απο τα βελτιωτικά έργα που θα γίνουν, περιλαμβάνει και την κατασκευή δύο νέων γηπέδων (στη θέση του ενός) με χλοοτάπητα, επιπέδου «Ζωσιμάδων»!

Δεν αποκλείεται, εφόσον η Πολιτεία κάνει πράξεις τις δεσμεύσεις της, να μπουν και άμεσα μπουλντόζες στο ΠΕΑΚΙ για να ξεκινήσουν τα έργα!

ΠΑΣ Γιάννινα: «Βλέπουν» παίκτες για να κλείσουν τα κενά!

Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, αρκετές θα είναι οι αποχωρήσεις από το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι. Πίρσμαν, Λοντίγκιν, Σάλιακας είναι ήδη παρελθόν, οι Καραγιάννης, Μπρένερ δεν θα κληθούν το συμβόλαιο τους, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί και με τους Στάνκο και Σνάιντερ! Στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο Οικονομόπουλος! Οκτώ τον αριθμό που με τον Σιόντη θα γίνουν εννιά και αν πωληθεί και ο Περέα, φτάσαμε το διψήφιο!

Κενά που θα καλυφθούν το καλοκαίρι και ήδη εξετάζονται ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί. Για τον αντί – Πίρσμαν ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού και θα πλασιώσουν τον Ποζνάνσκι.