STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα: «Ψήνεται» επιστροφή στον «Άγιαξ» της Ηπείρου!

Επιστροφή - έκπληξη στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το Sportime αποκαλύπτει! Tο... hide and seek του Μεταξά!
ΠΑΣ Γιάννινα: «Ψήνεται» επιστροφή στον «Άγιαξ» της Ηπείρου!

ΠΑΣ Γιάννινα: Το δρόμο της επιστροφής για την…. λίμνη των Ιωαννίνων έχει πάρει ο Γιάννης Ντουρουντός! Το… κρυφτούλι του Μεταξά με τη διοίκηση.

Στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη, ο Γιάννης Ντουρουντός αποχωρούσε από τον ΠΑΣ Γιάνννινα. Μια αποχώρηση, που για τους γνωρίζοντες, μόνο… ξαφνικό δεν ήταν.

Aπό τις 17 Αυγούστου είχε αποκαλύψει το Sportime, τα… σύννεφα που είχαν αρχίσει να μαζεύονται πάνω από τη συνεργασία του Ηρακλή Μεταξά με τον πρώην γυμναστή του ΠΑΣ με τον… διπλωμάτη κόουτς των Ηπειρωτών να επιβεβαιώνει οτι «σε μια οικογένεια υπάρχουν και διαφωνίες»!

Τελικά τα… ενδοοικογενειακά προβλήματα μεταξύ των μελών του τεχνικού τιμ δεν ξεπεράστηκαν ποτέ και o Γιάννης Ντουρουντός αποχώρησε.

Η συνέχεια τον βρήκε στην Κύπρο, στο τεχνικό τιμ του Σάββα Παντελίδη στην ΑΕ Λεμεσού. Μετά την αποχώρηση του από την Κύπρο, ο Γιάννης Ντουρουντός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, είναι πάρα πολύ πιθανό να επιστρέψει στο τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα!

Είναι μια περίπτωση που εξετάζεται υπό προϋποθεσεις από τη διοίκηση και εάν αποχωρήσει από το staff o Θωμάς Γιαννιτόπουλος.

Ο Ντουρουντός εξάλλου διατηρεί άριστη σχέση με την διοίκηση και παρά τις προσπάθειες που έκανε τον περασμενο Οκτώβριο ο Γιώργος Χριστοβασίλης, δεν κατάφερε να βελτιώσει τις σχέσεις των δύο ανδρών.

Σε περίπτωση που το ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί, η πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα να δημιουργήσουν ένα σταθερό και αξιόλογο τεχνικό τιμ, που θα «δέσει» και θα δουλέψει τα επόμενα χρόνια στην ομάδα, είναι ξεκάθαρη. Τα τελευταία τρία χρόνια, οι (άσημοι μέχρι να δείξουν έργο) προπονητές που πέρασαν, προφανώς και κρίνονται επιτυχημένοι, αλλά στο τέλος της ημέρας, φάνηκε οτι χρησιμοποίησαν τον ΠΑΣ Γιάννινα σαν… σκαλοπάτι! Και αυτό είναι που θέλει να αποφύγει η διοίκηση.

ΠΑΣ Γιάννινα: Το «κρυφτούλι» του Μεταξά!

Για να επιστρέψει ο Ντουρουντός, πρέπει να αποχωρήσει ο Μεταξάς. Ο τελευταίος πάντως, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, αν και έχει παραδεχθεί οτι δεν θα συνεχίσει, δεν έχει κάνει καμία κίνηση για να λύσει το συμβόλαιο του το οποίο έχει ισχύ για έναν ακόμα χρόνο. Το οποίο και έχει ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία είναι κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ.

Ο Μεταξάς που έχει συμφωνήσει και υπογράψει στον Αστέρα Τρίπολης, προς επιβεβαιώση του Sportime, αναχώρησε για Γερμανία, χωρίς να κάνει καμία κίνηση αποδέσμευσης. Προφανώς και παίζει «κρυφτούλι» με την διοίκηση, η οποία από την μεριά της τρέχει κανονικά τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα και τη νέα χρονιά.

Όταν αποφασίσει ο Μεταξάς να κινήσει τις διαδικασίες για να αποδεσμευθεί, οι Γιαννιώτες θα κλείσουν άμεσα τον αντικαταστάτη του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: «Ψήνεται» επιστροφή στον «Άγιαξ» της Ηπείρου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!