Ο Ηλίας Σπάθας μίλησε για τη φάση στο γκολ του Μουργκ.

Ο Ηλίας Σπάθας μίλησε για τις επίμαχες φάσεις στο ντέρμπυ μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το σημείο που συμφώνησε με τον Κάκο.

Ο Ηλίας Σπάθας μίλησε για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Στάθηκε στο γκολ του Μουργκ.

Ο Ηλίας Σπάθας μίλησε μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την εκπομπή Super Μπάλα Live για το ντέρμι της αγωνιστικής, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος έκρινε πως υπάρχει επιθετικό φάουλ του Βιεϊρίνια πάνω στον Μπουχαλάκη, στην αρχή της επιθετικής προσπάθειας, πριν το γκολ του Μουργκ.

«Το ξεχωρίζουμε από την επίτευξη του γκολ (σ.σ. του ΠΑΟΚ). Μιλάμε για ένα φάουλ, έχει διανύσει πολλά μέτρα ο παίκτης, έχει αλλάξει πολλά πόδια η μπάλα και μετά καταλήγει σε γκολ», ανέφερε συνοπτικά ο πρώην αρχιδιαιτητής.

Από την άλλη πλευρά ο Τάσος Κάκος συμφώνησε με τον Σπάθα για την παραπάνω φάση. Όμως, στάθηκε και στο πρώτο τέρμα των γηπεδούχων, αναφέροντας πως έχει προηγηθεί φάουλ στον Εσίτι.

Τέλος, ο Ηλίας Σπάθας δεν ρωτήθηκε για τη φάση που οι Θεσσαλονικείς ζητάνε πέναλτι στη τελευταία φάση του αγώνα. Αντιθέτως, ο Κάκος τόνισε πως σωστά δεν καταλογίστηκε πέναλτι, καθώς υπάρχει χέρι του Σβαμπ.