×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Super League 1: Σενάριο για νέα κλήρωση στα play off!


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Super League 1: Σενάριο για νέα κλήρωση στα play off!


Την απόφαση των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα play off σε πρόταση που έχει καταθέσει η λίγκα για νέα κλήρωση τόσο των play off (μαζί με την κλήρωση για τα play out, στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ) περιμένει ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Η συγκεκριμένη πρόταση της Super League 1 έχει σαν στόχο τη μείωση των αεροπορικών μετακινήσεων, ώστε να διευκολυνθούν άπαντες, λόγω του μειωμένου (ακόμα) αριθμού και των εσωτερικών πτήσεων, αλλά και της δυσκολίας στο κλείσιμο ξενοδοχείων στα οποία θα τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό.

Στόχος, δηλαδή, είναι να κάνουν ένα (και όχι δύο) ταξίδι οι ομάδες του λεκανοπεδίου και ο ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν «κολλητά» σε τρεις ημέρες ΠΑΟΚ και Άρη. Η΄να κάνουν δύο (και όχι τρία) ταξίδια οι Θεσσαλονικείς και ο ΟΦΗ στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος πονοκέφαλος για Άρη: Δικαιώθηκε από FIFA ο Ίμπε για 200.000 ευρώ

Ίσως κάποιες από τις έξι ομάδες να απαντήσουν αρνητικά στην πρόταση για αγωνιστικούς λόγους και να μην «περάσει» η πρόταση. Ανοιχτό, όμως, είναι να δεχθούν αυτό το σενάριο, το οποίο δεν είναι το μοναδικό «εναλλακτικό» που έχει προβλεφθεί από τη Λίγκα. Σε κάθε περίπτωση, οι ομάδες θα κληθούν να απαντήσουν εντός των επόμενων ημερών, ώστε στο επόμενο ΔΣ της Λίγκας είτε να «κλειδώσει» το τωρινό πρόγραμμα, είτε να διαφοροποιηθεί με νέα κλήρωση και κλειδάριθμους.

Χρόνο έχουν, άλλωστε, για να το σκεφτούν, καθώς οι επόμενες ημέρες θα κυλήσουν με ανταλλαγή προσχεδίων και σχεδίων για το «πρωτόκολλο αγώνα» μεταξύ της Super League 1 και της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ, μέχρι να εγκριθεί ο τελικός “οδηγός χρήσης” εναντίον του κορονοϊού για τις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.