Έγιναν γνωστοί από την ΕΠΟ οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League η οποία διεξάγεται την Τετάρτη 18 Απριλίου.

Διαιτητές: Οπως έγινε ανακοίνωσε η ΕΠΟ το κορυφαίο ντέρμπι της αγωνιστικής ΆρηςΠΑΟΚ θα διευθύνει ο 28χρονος Γάλλος Βίλι Ντελαζόντ, ο οποίος στο παρελθόν δεν έχει «σφυρίξει» ποτέ ελληνική ομάδα. Να σημειώσουμε ότι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA.

Βοηθοί του Ντελαζόντ θα είναι οι Χικάμ Ζακρανί και Φρεντερίκ Χακέτ, επίσης Γάλλοι, τέταρτος θα είναι ο Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας), στο VAR ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν και AVAR ο Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου).

Από εκεί και πέρα ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ όρισε τον Ολλανδό Ντένις Χίγκλερ στο άλλο ντέρμπι της ημέρας ΑΕΚΠαναθηναϊκός. Και αυτός προέρχεται από τη δεύτερη κατηγορίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ο 35χρονος διαιτητής είχε «σφυρίξει» το Κραϊόβα-ΑΕΚ 0-2 στις 8/8/2019 για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και το Ελλάδα-Μολδαβία 2-0 στις 11/10/2020 για το Nations League.

Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ρότζερ Χόνιγκ και Ρενς Μπλούεμινκ, με 4ο τον Φωτιά και στο VAR τους Γερόεν Μάνσοτ, Καλαμπόκη.