×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Super League σε ΕΠΟ: «Πρωτάθλημα με 14 ομάδες, αλλιώς δεν ξεκινάμε»


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Super League σε ΕΠΟ: «Πρωτάθλημα με 14 ομάδες, αλλιώς δεν ξεκινάμε». Η Super League θέλησε να το ξεκαθαρίσει στην ΕΠΟ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.


Η Super League θέλησε να το ξεκαθαρίσει στην ΕΠΟ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

«Πρωτάθλημα με 14 ομάδες, αλλιώς δεν ξεκινάμε», ήταν το τελεσίγραφό που έδωσε στην ΕΠΟ μέσα από την απόφαση που πήρε το Δ.Σ. της Λίγκας.

Σε αυτό επικυρώθηκε η βαθμολογία των πλέι οφ, όχι όμως και των πλέι άουτ, με τη Λίγκα να περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ.

Η απόφαση του Δ.Σ. της Super League:

«Ομόφωνα επικυρώθηκαν η βαθμολογία για τις θέσεις 1 έως 6 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, καθώς και οι βαθμολογίες των Πρωταθλημάτων Υποδομής Κ15, Κ17 και Κ19 της Super League. Η βαθμολογία για τις θέσεις 7 έως 14 του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, θα επικυρωθεί σε προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε «βόμβα» ο Κούγιας: «Αν η ΕΠΟ κάνει αναδιάρθρωση, δεν κατεβαίνουμε»

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως συσταθεί επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρo Δ.Σ. της Super League και θεσμικούς εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΛ, Ατρόμητος Αθ., ΟΦΗ, Ολυμπιακός, για την προετοιμασία αναλυτικού πρωτοκόλλου επιστροφής φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Super League, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τη διατύπωση συγκεκριμένων μέτρων ουσιαστικής στήριξης του Ποδοσφαίρου από τις επιπτώσεις της πανδημίας, προς τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

Κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να μην τροποποιήσει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος αγων. περιόδου 2019-2020, να αντιταχθεί στην αναδιάρθρωση και να εμμείνει στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος με 14 ομάδες, κατά πιστή τήρηση της Προκήρυξης. Σε περίπτωση κατά την οποία η απόφαση της Super League δε γίνει σεβαστή από την Ε.Ε. της ΕΠΟ, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ομόφωνα ότι δε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα Super League αγων. περιόδου 2020-2021 και δε θα καταθέσει Προκήρυξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Super League: Αυτοί είναι οι νέοι πίνακες διαιτησίας – Ηχηρές απουσίες

Επελέγη η εταιρεία InStat ως ανάδοχος για τη συλλογή και την ανάλυση δεδομένων για προπονητικούς σκοπούς.

Εγκρίθηκε η σύμβαση ανταποδοτικής χορηγίας με την εταιρεία INTERWETTEN.

Επελέγη η εταιρεία ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ για την ασφάλιση ποδοσφαιριστών, αγωνιστικών περιόδων 2020-21 και 2021-22».

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα