×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Super League: Συνεδριάζει για εκλογή νέου προέδρου


Sportime Team

Super League: Συνεδριάζει για εκλογή νέου προέδρου


H Super League ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο την Τρίτη (16/4) για την ανάδειξη νέου προέδρου.

O Ευάγγελος Μπαταγιάννης υπέβαλε την παραίτησή του για «προσωπικούς λόγους», μία μόλις ήμερα μετά τα «γκάζια» του Χέρμπερτ Χούμπελ! Εκείνος, που είναι επικεφαλής παρακολούθησης από την FIFA, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για Grexit, λόγω της παρουσίας του Βασίλη Γκαγκάτση στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Λίγκα, αν και έχει καταδικαστεί για το θέμα της κάρτας Υγείας. Παράλληλα, τα έψαλλε στον Μπαταγιάννη γι’ αυτό το γεγονός. Και μία ημέρα μετά ήρθε η παραίτηση του τελευταίου από τη Λίγκα.

Παράλληλα, στη συνεδρίαση της Λίγκας θα συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων, τα τηλεοπτικά της νέας σεζόν, αλλά και διάφορα άλλα θέματα.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 16/04/2019 στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Eκλογή Προέδρου Δ.Σ. κατόπιν παραιτήσεως του κ. Ευάγγελου Μπαταγιάννη.

2/ Θέμα αναδιάρθωσης πρωταθλημάτων, τηλεοπτικά δικαιώματα και λοιπά συναφή ζητήματα.

3/ Διάφορα».

Μάλιστα, η αναδιάρθρωση στην Super League και τα άλλα Εθνικά πρωταθλήματα έρχεται, πράγμα που σημαίνει πως οι ομάδες που παίζουν στην ΕΡΤ, θα μείνουν εκεί.

ΕΡΤ και NOVA έχουν όλο τον «στόλο» των δύο μεγάλων επαγγελματικών κατηγοριών της χώρας φέτος. Ωστόσο, ένα άλλο κανάλι ετοιμάζεται να μπει «σφήνα» και να πάρει ομάδα ή… ομάδες του πρωταθλήματος, με την πρώτη ευκαιρία.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras