Ο Βέργος πανηγυρίζει στο ΟΦΗ - Παναιτωλικός

Πώς Νίκος Βέργος και Βόλφσμπεργκερ ήρθαν σε συμφωνία για συμβόλαιο 2+1 χρόνων.

Στη Βόλφσμπεργκερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Βέργος έχοντας υπογράψει για 2+1 χρόνια. Η επιθυμία του να πάει στο εξωτερικό ήταν δεδομένη έστω και εάν υπήρχαν εγχώριες επιλογές. Τελικά αυτό που έψαχνε, βρέθηκε.

Ο Παναιτωλικός κατέθεσε πρόταση ανανέωσης με αυξημένες απολαβές, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομά του έπαιξε και για άλλη ομάδα της Super League 1. Μόνο που εδώ και αρκετό καιρό ο Βέργος είχε στραμμένες τις κεραίες του εκτός Ελλάδας.

Η μία ομάδα που ασχολήθηκε ήταν η Γκόρνικ. Η δεύτερη ήταν η Βόλφσμπεργκερ. Καλύτερο πρωτάθλημα το αυστριακό, ενώ εξασφάλισε και τη συμμετοχή της στο Conference League της επόμενης σεζόν.

Τις τελευταίες μέρες τέθηκε το δίλημμα και τα παραπάνω έπαιξαν τον ρόλο τους προκειμένου να γείρει η πλάστιγγα υπέρ της Βόλφσμπεργκερ. Προφανώς υπήρχε και κάτι ακόμη σημαντικό. Το συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Αυστριακοί. Ο Βέργος που αμειβόταν με κάτι περισσότερο από 60.000 ευρώ ετησίως, υπερδιπλασίασε τις αποδοχές του.

Από τη στιγμή που έπεσε το όνομά του στο τραπέζι οι άνθρωποι της Βόλφσμπεργκερ ήταν θετικοί. Μπορεί να μην έγινε ταξίδι στην Ελλάδα για να τον τσεκάρουν, παρόλο που υπήρχε αυτή η σκέψη, αλλά τα όσα είδαν εξ αποστάσεως, τους έπεισαν. Πέρα από την καλή σεζόν του (34 ματς, 8 γκολ, 2 ασίστ), βρίσκεται σε καλή ηλικία και το βιογραφικό του δεν περνούσε απαρατήρητο λόγω των ομάδων που έχει αγωνιστεί.