Σύρραξη στο Βόλος - Άρης

Πώς φτάσαμε στη σύρραξη των παικτών στο Βόλος - Άρης

Χαμός έγινε στο ΒόλοςΆρης. Από τη μία τα επεισόδια εκτός του Πανθεσσαλικού, από την άλλη η σύρραξη των παικτών με τους Μπαριέντος και Μπερτόγλιο να πρωταγωνιστούν.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μετατράπηκαν από ποδοσφαιριστές σε μποξέρ για ένα χρονικό διάστημα. Τι προηγήθηκε όμως; Αρχικά έγινε η διακοπή λόγω των όσων συνέβαιναν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στις εξέδρες βρέθηκαν οπαδοί του Άρη και αυτό αναστάτωσε τους παίκτες του Βόλου που είχαν εκεί και συγγενικά τους πρόσωπα. Βλέποντας την κατάσταση ο Μπαριέντος κάποια στιγμή πήγε προς το μέρος του Μπερτόγλιο. Του είπε πως «είσαι ένας από τους αρχηγούς, πήγαινε και πες στους οπαδούς σας να ηρεμήσουν».

Ο Μπερτόγλιο σάστισε. Δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Του εξήγησε πως αυτό δεν γίνεται. Κουβέντα στην κουβέντα, οι τόνοι ανέβηκαν. «Αφού δεν έχεις εσύ οικογένεια μέσα στο γήπεδο, μην ασχολείσαι», ειπώθηκε από τον παίκτη του Άρη.

Κάπου εκεί ξεκίνησαν τα γαλλικά, οι ειρωνείες και στη συνέχεια οι μπουνιές. Στον χορό μπήκε ο Νίνης, ενώ υπήρξαν και… ξέμπαρκα θύματα. Ένα εξ αυτών ο Γιώργος Χωριανόπουλος, βοηθός του Άκη Μάντζιου, που χτυπήθηκε από τον Γκρίλο. Ο τελευταίος νόμιζε ότι τον είχε βαρέσει πρώτα ο Χωριανόπουλος (σ.σ. κάτι που δεν είχε γίνει) και ότι έτσι «απαντούσε».

Στη σύρραξη ο Μάντζιος προσπάθησε να απομακρύνει τον Μπαριέντος, του τα «έχωσε» για τη συμπεριφορά του και στη συνέχεια έλεγε προς τους ανθρώπους του Βόλου πως όλα ξεκίνησαν εξ αιτίας του, ενώ δεν υπήρχε λόγος. Μία ωραία ατμόσφαιρα γενικά στο Βόλος – Άρης! Όσο για τους πυγμάχους; Η καμπάνα δεν θα είναι μικρή.