×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βόμβα απο ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκό και άλλους: Κεντρική διαχείριση αλλιώς δεν παίζουμε!


    Νίκος Τοσκίτσης

Βόμβα απο ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκό και άλλους: Κεντρική διαχείριση αλλιώς δεν παίζουμε!. Μπλοκ ομάδων με μπροστάρηδες τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ζητούν κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά, αλλιώς απειλούν να μην αγωνιστούν.


Συνάντηση με θέμα τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της Super League 1 είχαν σήμερα Τετάρτη (5/6) εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Βόλου, Λαμίας, Ξάνθης, ΟΦΗ, Παναιτωλικού.

Σε αυτήν υπήρξε ομόφωνη απόφαση και δέσμευση πως προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων και να τηρηθεί ο υγιής ανταγωνισμός του πρωταθλήματος, δε θα εγκρίνουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστούν τηλεοπτικά συμβόλαια για όλες τις ΠΑΕ της λίγκας.

Σύμφωνα με όσα λένε οι συγκεκριμένες ομάδες, στόχος τους  είναι η Super League να επιστρέψει σε καθεστώς κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, από την σεζόν 2021-22.

Πλέον αναμένουμε την αντίδραση των υπόλοιπων ομάδων της λίγκας και αν συμφωνούν με αυτή τη θέση, ή θα προκύψει «σύγκρουση» κι έτσι θα οδηγηθούμε σε αδιέξοδο.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα