Οι Τομ Παπαδόπουλος και Νικ Σακίεβιτς έρχονται στις 15/4 στην Ελλάδα για να συναντήσουν τον μεγαλομέτοχο, Θοδωρή Καρυπίδη

Εξελίξεις αναμένονται στα διοικητικά του Άρη, αφού μέσα στο επόμενο διάστημα, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, οι Τομ Παπαδόπουλος και Νικ Σακίεβιτς, για να δουν τον Θοδωρή Καρυπίδη και να συζητήσουν το ενδεχόμενο επένδυσης στους «κίτρινους».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Άρης Είσαι», οι δύο άνδρες θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα θα είναι στις 15 Απριλίου για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Το πρόσωπο κλειδί της συνάντησης αναμένεται να είναι ο Νικ Σακίεβιτς, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που έχει εκπονήσει όλο το σχέδιο.

Οι δύο άνδρες σκοπεύουν να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο πλάνο στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, το οποίο σε πρώτη φάση θα περιλαμβάνει ανακαίνιση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στο προπονητικό κέντρο στο Ρύσιο, αλλά δημιουργία ακαδημιών. Επιπλέον θα μπουν στο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ, πάντα σε συνδυασμό με τον Θ. Καρυπίδη.

Ο μεγαλομέτοχος δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά και περιμένει να δει συγκεκριμένα στοιχεία και σχέδια πριν λάβει την οριστική του απόφαση, σχετικά με όσα θα του προτείνουν οι δύο ενδιαφερόμενοι.

«Την Κυριακή, γεμίζουμε το γήπεδο»

Στο μεταξύ, η προσοχή όλων στο σύλλογο είναι στον αγώνα της Κυριακής (1/4) με τη Δόξα Δράμας, όπου οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν την 18η νίκη τους. Μάλιστα η ΠΑΕ έστειλε και μήνυμα μέσω του Twitter γράφοντας χαρακτηριστικά: «Την Κυριακή έχουμε αγώνα με τη Δόξα Δράμας… Γεμίζουμε το Κλεάνθης Βικελίδης και πάμε δυνατά για την 18η νίκη!».