Τρίκαλα: Οι παίκτες (!) δεν άφησαν τον προπονητήνα τους κάνει προπόνηση! Τον έδιωξε η διοίκηση μετά το συμβάν!

Τρίκαλα: Οι παίκτες (!) δεν άφησαν τον προπονητή να τους κάνει προπόνηση! Τον έδιωξε η διοίκηση μετά το συμβάν!

ΑΟ Τρίκαλα: Οι παίκτες (!) δεν άφησαν τον προπονητή να τους κάνει προπόνηση! Τον «άδειασε» και η διοίκηση μετά το συμβάν!

Φοβερά πράγματα στον ΑΟ Τρίκαλα. Μετά την ήττα στο 95′ από τον Ιωνικό για την 14η αγωνιστική της Super League 2, έξαλλος ο προπονητής των γηπεδούχων, Απόστολος Χαραλαμπίδης τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές του σε κοινή θέα. Ακούστηκαν διάφορα, από το… light «με πουλήσατε», μέχρι το βαρύ… «με στήσατε».

Μετά το παιχνίδι με τους Νικαιώτες, ο Χαραλαμπιδης τόνιζε οτι φεύγει από την ομάδα, αλλά το βράδυ της ίδιας μέρας, τα… γύρισε!
Την Καθαρά Δευτέρα, ο προπονητής του ΑΟΤ πήγε κανονικά με την φόρμα του στο γήπεδο, ζήτησε συγνώμη από τους παίκτες για τις… χοντράδες που ξεστόμισε, αλλά η συγνώμη δεν έγινε δεκτή.

Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές πέρασαν στην… αντεπίθεση κατηγορώντας τον ευθέως οτι το ματς το έχασε εκείνος από τις αλλαγές που έκανε στο ματς. Eιπώθηκαν κι άλλα από πλευράς παικτών, αλλά… δεν γράφονται!

Οι ποδοσφαιριστές του έριξαν «πόρτα» και δεν τον άφησαν (!) να τους κάνει προπόνηση, περιστατικό πρωτόγνωρο που δεν έχει ξανασυμβεί.

Το… μπαλάκι μετά τη στάση του ποδοσφαιρικού τμήματος πέρασε στη διοίκηση, η οποία αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, αφού πλέον το κλίμα τόσο στην ομάδα, όσο και στην πόλη είχε γίνει βαρύ κι ασήκωτο!

Πλέον αναζητείται ο επόμενος. Πρώτο φαβορί ο Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος έχει δουλέψει και στο παρελθόν στον ΑΟΤ.