Χαρίζει τα λεφτά του και φεύγει ο 24χρονος χαφ, ακολουθεί ο Βοσκόπουλος

Θλιβερή είναι η κατάσταση στον Πανσερραϊκό. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και οι παίκτες του συνεχίζουν να παλεύουν μόνοι τους χωρίς την παραμικρή βοήθεια από τη διοίκηση και την ίδια στιγμή κάποιοι αποχωρούν, όπως οι Στέργιος Τσιμίκας και Γιάννης Βοσκόπουλος.

Οι δύο τελευταίοι είχαν τεθεί σε «καραντίνα» μαζί με τους Γιώργο Ιωαννίδη, Δημήτρη Γκούρτσα, Χρήστο Ρούτση και Ραντιβόγιε στα τέλη Φεβρουαρίου. Εκ των προαναφερθέντων, κάποιοι στην πορεία επέστρεψαν, αλλά όχι όλοι.

Τσιμίκας και Βοσκόπουλος, λοιπόν, αποφάσισαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους και τυπικά. Ο πρώτος, μάλιστα, έδειξε για άλλη μία φορά την αγάπη του για τον Πανσερραϊκό χαρίζοντας και τα χρήματα που του οφείλονται.

Έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ο οποίος είναι στις ΗΠΑ. Εκεί εργάζεται ο Παναγιώτης Διλμπέρης. Την Κυριακή (22/4) αναμένεται ο 24χρονος χαφ να πετάξει για τη Νέα Υόρκη προκειμένου να κλείσει στη Rochester Super 9 SC. Δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει και ο Βοσκόπουλος στην πορεία, αφού και για εκείνον ο 43χρονος τεχνικός έχει πολύ καλή άποψη.