Οφειλές σε ποδοσφαιριστές έχει ο Απόλλων Λάρισας από την περσινή σεζόν και την Πέμπτη (27/12) το Διαιτητικό Δικαστήρο ανακοίνωσε δύο σχετικές αποφάσεις.

Οι οποίες αφορούν αιτήματα επιβολής ποινών από τους Σάκη Κανούλα και Δημήτρη Δημολιό.

Οι Θεσσαλοί κινδυνεύουν με αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα και εντός τριών ημερών καλούνται να καταβάλουν τα οφειλόμενα.

Διαφορετικά, οι δύο περιπτώσεις θα συζητηθούν στο Διαιτητικό ως αίτημα ενεργοποίησης των ποινών.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αθανάσιου ΚΑΝΟΥΛΑ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 578/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου ΔΗΜΟΛΙΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 580/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».