Απόλλων Πόντου: Συνθήματα κατά παικτών και Καλαϊτζίδη


Κώστας Παπαδόπουλος

Απόλλων Πόντου: Συνθήματα κατά παικτών και Καλαϊτζίδη


Κατήφορος δίχως τέλος… Ο Απόλλων Πόντου δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Με εξαίρεση τη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα μετράει μόνο ήττες.

Η πιο πρόσφατη ήρθε απέναντι στην Παναχαϊκή. Το 0-3 είναι ενδεικτικό της εικόνας των Πόντιων, οι οποίοι έχουν σημάδια διάλυσης. Παίκτες απλήρωτοι, που κάνουν προπονήσεις όποτε επιθυμούν και ταυτόχρονα ψάχνονται για να αποχωρήσουν εν όψει Ιανουαρίου.

Ο κόσμος είναι στα όριά του και το έδειξε την Κυριακή (15/12). Κατά τη διάρκεια του αγώνα σηκώθηκε πανό κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Ο προπονητής που ανέβασε αυτή την ομάδα είναι και αυτός που με τους χειρισμούς του την έχει φτάσει εδώ.

«Μόνος σου τα χτίζεις, μόνος τα γκρεμίζεις , θυμήσου ο,τι σπέρνεις στο τέλος θερίζεις», ανέφερε το πανό, ενώ ακούστηκαν και συνθήματα κατά των παικτών και της διοίκησης: «Βαριά, βαριά του Απόλλων η φανέλα κι όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ@ρδ@λ@».

Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν ιστορικές ομάδες όπως ο Απόλλων Πόντου να βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ο υποβιβασμός μοιάζει σίγουρος, αφού οι «ροσονέρι» είναι μαζί με την Κέρκυρα στο -3 και ο επόμενος, δηλαδή η Δόξα Δράμας, είναι στους 10 βαθμούς.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

 


Sportime Extras