Η κόντρα ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλο και ΑΟ Τρίκαλα συνεχίζεται, καθώς ο Αχιλλέας Μπέος πήρε θέση για όσα έγιναν κατά την διάρκεια του ημιχρόνου.

Ο δήμαρχος Βόλου μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Σπορ Στη Θεσσαλία» στο «Trt» για όσα ισχυρίζονται οι άνθρωποι των Τρικάλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Χρόνια Πολλά. Καλή Σαρακοστή. Δεν εκπροσωπώ την ΠΑΕ Βόλος. Έχει να κάνει επί προσωπικού, επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου.

Να απαντήσω στον κ. Πούλιο που ανέφερε ότι υπήρχε άψογη φιλοξενία στον πρώτο γύρο, ότι προπηλακίστηκα εγώ, η γυναίκα μου και το παιδί μου και πέντε έξι που ήταν μαζί μου.

Δυο φορές αναφέρθηκε αυτός ο περίεργος τύπος, ο κ. Νίκογλου στην αστυνομία. Μία για τον κ. Κατσαντώνη ένα αξιόλογο πρόσωπο, όπου σπρώχτηκε και ποδοπατήθηκε και μια σε ένα ποδοσφαιριστή. Η ΠΑΕ Βόλος έκανε την απάντηση της, εμένα δεν με αφορά».

Στην εκπομπή τοποθετήθηκε και ο Άκης Πέτρου:

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί. Στον Βόλο δεν υπάρχουν μπράβοι, δεν υπάρχουν τέτοια εμάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή.

Ο κ. Νίκογλου πρέπει να είναι μυθομανής. Στο φύλλο αγώνος έχει δηλώσει δυο μπράβους εκεί πρέπει να παρέμβει ο αθλητικός δικαστής. Υπάρχει διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα φ.α.

Σε όλα τα Αθηναικά site υπάρχουν δηλώσεις ποδοσφαιριστών των Τρικάλων που αναφέρονται στην άψογη φιλοξενία.

Ο κ. Νίκογλου δεν ξέρει απο μπάλα.

Ο παρατηρητής, η αστυνομία δεν έχει γράψει τίποτα. Είναι άσχετοι και είναι κρίμα για την ιστορική ομάδα των Τρικάλων να την διοικούν αυτοί οι άνθρωποι.

Αν δούνε μπάλα θα την πάνε στην αστυνομία για βόμβα. Εύχομαι στα Τρίκαλα να βρουν τον δρόμο τους και να παραμείνουν στην κατηγορία».