×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χανιά: Η ψήφος εμπιστοσύνης και η πίστη πως γυρνάει


    Αντώνης Τσιράκης

Χανιά: Η ψήφος εμπιστοσύνης και η πίστη πως γυρνάει


Ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία έχουν τα Χανιά. Γι’ αυτό και το φετινό τους ξεκίνημα αποτελεί έκπληξη. Εκτός Κυπέλλου και χαμηλά στη βαθμολογία στη Super League 2.

Η ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε αποτέλεσε σοκ για όλους στην ομάδα. Γι’ αυτό και άρχισαν τα διάφορα σενάρια. Είναι, άλλωστε, αρκετοί εκείνοι που περιμένουν στη γωνιά.

Τα Χανιά, όμως, δεν λειτουργούν έτσι και το έχουν αποδείξει. Ο Αντώνης Ροκάκης και οι συνεργάτες του δύσκολα αλλάζουν προπονητή. Πέρυσι με βαριά καρδιά έφυγε ο Γιώργος Πετράκης και ο Αλέκος Βοσνιάδης που τον διαδέχτηκε, ανέλαβε μία ομάδα τελευταία και την έκανε… πρωταθλήτρια.

Γι’ αυτό και τόσο εύκολα δεν θα λυθεί η συνεργασία τους. Η ψήφος εμπιστοσύνη έως τη διακοπή είναι δεδομένη. Ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να το… στρώσει και πάλι. Ούτως ή άλλως το πρόβλημα είναι τα αποτελέσματα έως τώρα, όχι η εικόνα.

Με τον Απόλλωνα Σμύρνης το 0-1 ήταν μαγική εικόνα. Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα οι Κρητικοί έχασαν στη μοναδική ουσιαστικά φάση που δέχτηκαν. Με τον Απόλλωνα Λάρισας η ήττα ήρθε από το πουθενά. Όλα αυτά, λοιπόν, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram