×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χανιά – Πλατανιάς, ένα… εξώδικο δρόμος!


    Νίκος Μαρκάτος

Χανιά – Πλατανιάς, ένα… εξώδικο δρόμος!


Πορείες εκ διαμέτρου αντίθετες φέτος για τις δύο ομάδες των Χανίων. Η ομώνυμη ομάδα πορεία πρωταθλητισμού στην 3η θέση, σε απόσταση αναπνοής από τη 2η, που πιθανότατα οδηγεί στη Super League.

Ο Πλατανιάς 4ος από το τέλος και με έντονα σημάδια διάλυσης την περίοδο της καραντίνας (αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα είχε αποφασιστεί να μην κατέβει στα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου).

Τίποτα κοινό αγωνιστικά τουλάχιστον για τους δύο εκπροσώπους των Χανίων.

Εξωαγωνιστικά μάλλον η κοινή έδρα μετέφερε μέσω αέρα ή… σταγονιδίων, κάποια… μικρόβια. Δεν εξηγείται αλλιώς η κίνηση-τελεσίγραφο της άψογης όσον αφορά τις οικονομικές της υποχρεώσεις, διοίκησης Ροκάκη προς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κλήθηκαν μέσω εξωδίκου και εντός τριών ημερών να απαντήσουν αν αποδέχονται το… ψαλίδι που τους προτάθηκε, λόγω κορονοϊού!

Νέα… ήθη, έθιμα και… πολιτικές από τη διοίκηση των Χανίων, αλλά όχι τόσο άγνωστα για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά!

Η είδηση έχει γίνει γνωστή στη πόλη και ορισμένοι… παθόντες πρώην ποδοσφαιριστές Πλατανιά, θυμήθηκαν ονόματα (του πολύ πρόσφατου παρελθόντος) και διευθύνσεις.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χρεώνουν αυτή την κίνηση σε συγκεκριμένο πρόσωπο που μέχρι χθες κινούσε τα νήματα επί παντός επιστητού στον Πλατανιά, βάζοντας μάλιστα και το χέρι τους στη φωτιά ότι κάνει αγώνα για να πάρει (αν δεν έχει ήδη πάρει) πόστο και στα Χανιά!

Αυτά για αρχή, αν και δεν αποκλείεται να… σκάσουν και τα χειρότερα, αν οι φύλακες δεν έχουν γνώση. Και αν δεν την έχουν, εύκολο να την αποκτήσουν.

Αρκεί να ρωτήσουν έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Πλατανιά που πέρασε τα… πάνδεινα!

Η ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα