Αιγάλεω: Στον δρόμο για Αθήνα ο Χαραλαμπίδης - Οριστική συμφωνία και στο οικονομικό

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε πως βάσει ευκαιριών ο ΑΟ Τρίκαλα μένει ανικανοποίητος από το 1-1 με την Παναχαϊκή στην πρεμιέρα

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΑΟΤ στο τέλος της αναμέτρησης.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε πως βάσει ευκαιριών μένει ανικανοποίητος από το 1-1 με την Παναχαϊκή στην πρεμιέρα της Super League 2.

Αρχικά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είπε

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχηθώ μία καλή χρονιά, μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία γιατί το πρωτάθλημα θα είναι κάπως περίεργα με πολλά παιχνίδια».

Για το παιχνίδι: «Εκτός από το πρώτο δεκαπεντάλεπτο που ήμασταν κάπως μουδιασμένοι – κάπως έτσι θα είναι όλοι γιατί έχουμε να παίξουμε φιλικό παιχνίδι 2,5 μήνες και επίσημο παιχνίδι 10 μήνες μετά – και αφού δεχτήκαμε το γκολ, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι.

Ήμασταν καλοί, χάσαμε ευκαιρίες και αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να βελτιώσουμε τους νέους ποδοσφαιριστές και οι στόχοι έρχονται μόνοι τους.

Το κεφάλι κάτω τώρα, δεν θα χαρούμε πολύ γιατί ακολουθεί και άλλο παιχνίδι και το κοιτάζουμε ήδη από την στιγμή που θα μπούμε στο λεωφορείο».

Τέλος σε ερώτηση αν το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο: «Βάση ευκαιριών ήταν δικό μας το ματς».

Δείτε τις δηλώσεις του Χαραλαμπίδη εδώ: