Δεν κάνει ένσταση η Δόξα Δράμας για το ματς στα Σπάτα


Κώστας Λάππας

Δεν κάνει ένσταση η Δόξα Δράμας για το ματς στα Σπάτα


Σκέψεις για ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης με τον Αήττητο Σπάτων κάνουν στη Δόξα Δράμας, αλλά πιθανότατα δεν θα υλοποιηθούν.

Άνθρωποι της ΠΑΕ υποστήριζαν ότι οι “μαυραετοί” ετοιμάζονταν να προσφύγουν στην αθλητική δικαιοσύνη, όσον αφορά τη νόμιμη συμμετοχή της ομάδας των Μεσογείων στο πρωτάθλημα.

Η πραγματικότητα είναι ότι προθεσμία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στους νεοφώτιστους για κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου εξέπνευσε την Παρασκευή (21/12).

Άρα, αν η Δόξα καταθέσει ένσταση, είναι πολύ πιθανό να πάρει το ματς στα χαρτιά. Με περιθώριο έως την Πέμπτη (27/12).

Ωστόσο, άνθρωποι της διοίκησης υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να προβούν σε μία τέτοια κίνηση, καθώς η ήττα της ομάδας στα Σπάτα είναι απολύτως δίκαιη.

Η εικόνα των “μαυραετών” ήταν απαράδεκτη και ουδείς στο εσωτερικό της Δόξας επιθυμεί να γίνει η παραπάνω κίνηση από την ΠΑΕ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ απορρίπτει την περίπτωση υποβολής ένστασης κατά του κύρους του αγώνα.

Η Δόξα δεν θα κινηθεί νομικά για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αντίθετα, ο Γιάννης Μπύρος είναι αποφασισμένος να πάρει δραστικά μέτρα που αφορά το έμψυχο δυναμικό.

Το αφεντικό της ΠΑΕ αναμένεται να πάρει… κεφάλια και να προβεί σε ριζικές αλλαγές ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Football League.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras