Ανακοίνωση με την οποία αποκαλύπτει ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή, εξέδωσε η ΠΑΕ Δόξα Δράμας με «προξενητή» τον Βασίλη Αμανατίδη.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοίνωσε επενδυτικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό με… μεσολαβητή τον Βασίλη Αμανατίδη.

Μπορεί οι «μαυραετοί» να έχουν πάρει την κατηφόρα και να κινδυνεύουν με υποβιβασμό, ωστόσο η ΠΑΕ υποστηρίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Όπως έγινε γνωστό, εδώ και 15 ημέρες ξένος επιχειρηματίας μέσω του Βασίλη Αμανατίδη εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά των Μαυραετών.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το επίσημο ενδιαφέρον για την εξαγορά της ομάδας από ξένο επενδυτή.

Εδώ και δεκαπέντε ημέρες υπάρχει συνεχής επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, και έχει ήδη γίνει και τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Προέδρου και του ξένου επιχειρηματία και του εκπροσώπου του στην Ελλάδα.

Λόγω του Πρωτοκόλλου που αρμόζει σε μία σοβαρή επενδυτική πρόταση, τηρήθηκε η αλληλογραφία με απόλυτη εχεμύθεια, όπως ζητήθηκε από τον επιχειρηματία και τον εκπρόσωπό του κ. Βασίλη Αμανατίδη στην Ελλάδα.

Έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να μεταβούν στην Ελλάδα, το συντομότερο δυνατό, ως επίσημοι προσκεκλημένοι της Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις».

Πλέι άουτ – Μεγάλη Τρίτη 27/4

Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας 1-1 (23′ Μπάτροβιτς – 30′ Γιάκος)

Τρίκαλα – Καραϊσκάκης Άρτας 0-1 (14′ Θεολόγου)

Δόξα Δράμας – ΟΦ Ιεράπετρας 0-3 (9′ Μπαράτα, 29′ Περδίκης, 82′ Κούστα)

Η επόμενη αγωνιστική (2η)

Τρίτη 4/5, 15:30

Καραϊσκάκης Άρτας – Παναχαϊκή
ΟΦ Ιεράπετρας – Τρίκαλα
Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας