Χαμός στο γήπεδο του Βόλου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, με την διοίκηση των Τρικάλων να καταγγέλει επίθεση του Αχιλλέα Μπέου σε ανθρώπους της ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αστυνομικοί που βρίσκονταν στο γήπεδο δεν επέτρεψαν σε ανθρώπους των Τρικάλων να επισκεφθούν τα αποδυτήρια.

Και πιο συγκεκριμένα στον γενικό αρχηγό Ζήση Κατσαντώνη, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και παρακολουθούσε το ματς από την εξέδρα.

Ο δήμαρχος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος φέρεται να αντάλλαξε «γαλλικά» με τον ιδιοκτήτη της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, Ηλία Αιβάζογλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Σήψη και εμετός.

Μετά το σημερινό αγώνα εναντίον του Βόλου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που μας κατακλήζουν.
Χωρίς κανένα λόγω και χωρίς να δωθεί κανένα δικαίωμα γίναμε μάρτυρες μιας ΑΝΑΝΔΡΗΣ επίθεσης από μπράβους και κουτσαβάκια αισχίστου είδους.

Ενορχηστρωτής και μαέστρος ο περιφερόμενος παραγωντίσκος και δήμαρχος. Με απειλές και ύβρεις προσπάθησε να δείξει ποιος είναι το «αφεντικό».

Γραφικές συμπεριφορές γραφικών ανθρώπων.

Και από δίπλα η Ελληνική Αστυνομία ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ στα βασικά καθήκοντα της απλός θεατής της όλης κατάστασης.

Και μαζί και ο ανήκουστος διαιτητής που το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να δείξει κίτρινες κάρτες σε όποιον φορούσε το τιμημένο σήμα των Τρικάλων και να ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ πέναλτι για να καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Πλεον είναι ξεκάθαρο! Πλέον είναι οριστικό.

Τα Τρικαλα δεν θα σας κάνουν τη χάρη ότι μέσο κι αν χρησιμοποιείστε. Ότι αλητεία κι αν σκεφτείτε τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ένα σας λέμε! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Και θα συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά.

Παρέα μας όλοι όσοι θέλουν να μας ακολουθήσουν σε αυτό το ταξίδι.

Το ταξίδι που έχει σαν βασικές έννοιες τις λέξεις ποδοσφαιρικός πολιτισμός, ισονομία, συναγωνισμός!

Δεν σας ακολουθήσουμε κύριοι στο κατήφορο με μπράβους και απειλές!

Ελλάδα 2019- Ποδοσφαιρικός πολιτισμός!!!».