Εργοτέλης: Αναχώρησε για την Αίγυπτο ο Τουτζάρης

Ξεκινάει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν

Ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν και την Παρασκευή (28/5) θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία προπόνηση.

Παράλληλα, ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει να τρέχει. Ο Εργοτέλης θέλει να είναι και τη νέα σεζόν πρωταγωνιστής και γι’ αυτό δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Έτσι ο Γιώργος Τουτζάρης ταξιδεύει για την Αίγυπτο ώστε να συνάντηση τον Μαγκέντ Σάμι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Μπορεί η αγωνιστική περίοδος να ολοκληρώθηκε, οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο συνεχίζουν να δίνουν το παρών στο Παγκρήτιο στάδιο ακολουθώντας προπονητικά προγράμματα.

Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, συνεχίζουν καθημερινά να προπονούνται πραγματοποιώντας αποθεραπεία αλλά και οικογενειακά διτέρματα κλείνοντας με αυτό τον τρόπο την φετινή σεζόν με το τελευταίο ραντεβού μάλιστα να έχει προγραμματιστεί για το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής (28/05).

Στην Αίγυπτο ο Τουτζάρης
Εν τω μεταξύ, αναχώρησε σήμερα για την Αίγυπτο ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης όπου θα συναντήσει τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο κ. Μάγκετ Σάμι. Οι δυο ισχυροί άνδρες της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναμένεται να κάνουν ένα απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και παράλληλα θα θέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων όλα αυτά τα θέματα που θα απασχολήσουν εν μέσω καλοκαιριού και αφορούν τον σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022».