Εργοτέλης - Πετράκης

Ο Εργοτέλης περιμένει τις εξελίξεις με τον Παπαβασιλείου, αλλά έχει ψάχνει το διάδοχό του και το φαβορί είναι ο Γιώργος Πετράκης

Ο Εργοτέλης φαίνεται ότι θα αποχαιρετήσει τον Νίκκι Παπαβασιλείου, που οδεύει για την Αίγυπτο και αναζητείται ήδη ο αντικαταστάτης του.

Τα σενάρια για την επόμενη μέρα στον κρητικό σύλλογο έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνισή τους και φαίνεται ότι υπάρχει φαβορί.

Ο λόγος στην προκειμένη περίπτωση γίνεται για τον Γιώργο Πετράκη. Ο Έλληνας προπονητής είναι δίχως ομάδα εδώ και μερικούς μήνες μετά το διαζύγιο με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Πρόκειται για ένα νέο προπονητή που έδειξε έργο από την πρώτη του χρονιάς στη χανιώτικη ομάδα και έφτιαξε ένα πολύ καλό σύνολο.

Τη δεύτερη χρονιά, οι απαιτήσεις αυξήθηκαν και μερικά άσχημα αποτελέσματα τον έφεραν στην πόρτα της εξόδους από τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Η δεύτερη επιλογή είναι επίσης ενός Έλληνα προπονητή, που επίσης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην προηγούμενη ομάδα του.

Αυτός είναι ο Kώστας Γεωργιάδης, πρώτος προπονητής της Τριγλίας που ανέβηκε στη Football League και στο παρελθόν βοηθός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον Απόλλωνα Πόντου.

Και οι δύο προπονητές συμπληρώνουν τις προϋποθέσεις και το προφίλ που αναζητούν στην ομάδα του Ηρακλείου. Και οι δύο είναι νεαροί και φιλόδοξοι, μπορούν να δουλέψουν με νεαρά παιδιά και να τα εξελίξουν, κάτι που άλλωστε αποτελεί και φιλοσοφία του συλλόγου.

Στόχος της διοίκησης είναι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση το συντομότερο δυνατό. Αρχικά στην περίπτωση του Νίκκι Παπαβασιλείου.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη δεν θέλουν να προκληθεί… σήριαλ με τον προπονητή τους και θα ζητήσουν να παρθεί άμεσα μία απόφαση, αν όντως πρόκειται ο Κύπριος να συνεχίσει στην Γουάντι Ντέγκλα.

Επιπλέον, θέλουν να συμφωνήσουν άμεσα και με το διάδοχό του, ώστε ο Εργοτέλης να προχωρήσει στο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Super League 2.