×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γράφας: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαρούμε»


    Sportime Team

Γράφας: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαρούμε»


Ικανοποιημένος από τη νίκη του ΑΟΤ με 2-1 μέσα στην έδρα της Δόξας εμφανίστηκε ο Θωμάς Γράφας, τονίζοντας πως τους περιμένει δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

«Ξέραμε τι μέγεθος ποδοσφαιρικό είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Η ομάδα μας είχε απουσίες, το έργο μας έγινε ακόμη πιο δύσκολο μετά την αποβολή. Αν βγάλουμε τα πρώτα δέκα λεπτά, μετά ξέραμε τι θέλαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί απέναντι στην καλή Δόξα με παίκτη λιγότερο και πίσω στο σκορ, το να πετυχαίνεις την ανατροπή είναι ο λόγος για τον οποίο αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια στα παιδιά. Εμείς ήρθαμε με στόχο να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Αν μου λέγατε ότι θα παίρναμε το διπλό, αυτό θα έλεγα ότι ήταν κάτι το πολύ δύσκολο.

Στο ημίχρονο αναγκαστήκαμε να τροποποιήσουμε την τακτική μας. Είπαμε και πιστέψαμε όλοι, με πρώτους τους παίκτες, ότι άμα κλείσουμε τους διαδρόμους και πάμε σε μια τακτική που την έχει η ομάδα μας και δεν δεχθούμε ένα γκολ, έτσι ώστε να μην μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, θα παλεύαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, με παίκτη λιγότερο εμείς, η Δόξα δεν έκανε ούτε μια τελική για να μας απειλήσει.

Για την ομάδα των Τρικάλων, μέσα σε μια έδρα που δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες, αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Όμως η ομάδα μας δεν έχει την πολυτέλεια να χαίρεται γιατί μας περιμένει μια πολύ δύσκολη συνέχεια. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας είναι ένας, μετά την όγδοη αγωνιστική, να πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα».


Τελευταία Νέα