Έτοιμος να αλλάξει σελίδα διοικητικά είναι ο Καραϊσκάκης Άρτας. Ο Νίκος Καγιούλης τα έχει βρει σε όλα με τον Οδυσσέα Δράκο. Μένει, όμως, το πιο σημαντικό, οι υπογραφές. Όσο δεν πέφτουν αυτές, όλα παραμένουν στον αέρα. Και πάνω απ’ όλους το ποδοσφαιρικό τμήμα που περιμένει εναγωνίως τις εξελίξεις. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται παίκτες και τεχνικό...

Έτοιμος να αλλάξει σελίδα διοικητικά είναι ο Καραϊσκάκης Άρτας. Ο Νίκος Καγιούλης τα έχει βρει σε όλα με τον Οδυσσέα Δράκο. Μένει, όμως, το πιο σημαντικό, οι υπογραφές.

Όσο δεν πέφτουν αυτές, όλα παραμένουν στον αέρα. Και πάνω απ’ όλους το ποδοσφαιρικό τμήμα που περιμένει εναγωνίως τις εξελίξεις. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται παίκτες και τεχνικό τιμ περιμένοντας τις οριστικές εξελίξεις.

Υπάρχει, βέβαια, αναμονή και για κάτι άλλο. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα πληρώσει ένα υπόλοιπο που υπάρχει. Προς το παρόν σε αυτό φαίνεται πως δεν έχει βγει άκρη.

Από εκεί και πέρα, το Σάββατο (14/12) αναμένεται ο Καγιούλης να κάνει το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Λειτουργεί ήδη ως ιδιοκτήτης και ας μην έχει πάρει τυπικά τις μετοχές.

Αυτή είναι άλλη μία ενέργεια προκειμένου να στείλει σε όλους το μήνυμά του. Ακολουθεί το ματς με τον Πλατανιά, μία από τις καλύτερες ομάδες της Super League 2. Αυτή τη στιγμή ο Καραϊσκάκης Άρτας είναι στο +2 και σε περίπτωση που πάρει νέα νίκη, θα κλείσει δεδομένα το 2019 πολύ ψηλά στη βαθμολογία και ας έπονται άλλες δυο αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της διακοπής για τις γιορτές.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram