Καζάνι που βράζουν τα Τρίκαλα - Στο στόχαστρο ο Χαραλαμπίδης

Ο τρόπος που ηττήθηκαν τα Τρίκαλα από τον Ιωνικό και τα όσα έπραξε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά έχουν προκαλέσει ένταση στην ομάδα.

Ο τρόπος που ηττήθηκαν τα Τρίκαλα από τον Ιωνικό και τα όσα έπραξε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά τη λήξη έχουν προκαλέσει τριγμούς στην ομάδα.

Άνω-κάτω τα Τρίκαλα μετά την ήττα από τον Ιωνικό, η ατμόσφαιρα θυμίζει καζάνι που είναι έτοιμο να εκραγεί και ο Απόστολος Χαραλαμπίδης βρίσκεται στο στόχαστρο.

Όχι της διοίκησης, η οποία τον στηρίζει, αλλά σε μερίδα του κόσμου και σε κάποιους – αν όχι όλους – ποδοσφαιριστές.

Ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε από το γήπεδο ο έμπειρος κόουτς μετά το φινάλε της αναμέτρησης και όσα φώναζε σε εν εξάλλω κατάσταση προκάλεσαν… σεισμό στα αποδυτήρια.

Ο κόσμος του ΑΟΤ περίμενε από τους ανθρώπους της διοίκησης να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας με τον Χαραλαμπίδη, αλλά προτιμήθηκε η στήριξη.

Αυτό μάλιστα που λέγεται στο εσωτερικό του συλλόγου είναι ότι ο κόουτς δεν μπήκε καν στα αποδυτήρια και δεν στήριξε τους παίκτες στις δηλώσεις του. Το αντίθετο…

Γι’ αυτό και υπάρχουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που θεωρούν ότι η ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι και να πορευτεί στην συνέχεια της Super League 2.

Εντύπωση προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος Ηλίας Αϊβάζογλου δεν βρέθηκε στις εξέδρες, ενώ είναι εκτός Τρικάλων…

Ακολουθούν δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό και ουδείς γνωρίζει πως θα «γυρίσει το φύλλο».