Λεουτσάκος: «Η έλλειψη λύσης στη SL 2, σημαίνει διάλυση για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο»


Γιώργος Διπλοΐδης

Λεουτσάκος: «Η έλλειψη λύσης στη SL 2, σημαίνει διάλυση για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο»


Σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της Superleague 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος, μίλησε για την ανάγκη εξεύρεσης λύσης, ώστε να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα

Ο πρόεδρος της Superleague 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ τόνισε πως αν δεν ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, θα διαλύσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Πιο αναλυτικά τι είπε: «Προφανώς ο κύριος Σύψας, επειδή είναι και 30 επιδημιολόγοι στην επιτροπή και ο ένας δεν γνωρίζει τον άλλον, να μην το γνωρίζει. Σέβομαι την ιδιότητά του, αλλά μέσω των ρεπορτάζ που έχουν γίνει, μέσω ΕΠΟ, Super League 1 ξέρουν όλοι τι έχουμε κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΣΑΠ: Τηλεδιάσκεψη με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για να ξεκινήσουν Super League 2 και Football League

Μιλάμε για 3.000 οικογένειες σε όλο το φάσμα. Μετά την τελευταία συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, της Super League και τον ΠΣΑΠ αποφασίσαμε να φτάσουμε συντονισμένα σε κάποιον υπεύθυνο, έστω επιτροπή επιδημιολόγων να εξηγήσουμε και να τους ενημερώσουμε ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν γίνεται να μην παίζει η Super League 2 και να παίζει η Super League 1.

Είναι τα ίδια υγειονομικά πρωτόκολλα. Είναι μια μάζα ποδοσφαιριστών που δεν έχει διασπορά. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν κολλάει στη Super League 1 και κολλάει στη Super League 2. Υπάρχει πρόβλημα και με τη Super League 1 και όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Στην Αγγλία σκέφτονται να βάλουν και 4.000 κόσμο στην τέταρτη εθνική με περισσότερα κρούσματα, με περισσότερους θανάτους. Σαφώς συμπάσχουμε στη χώρα μας, είμαστε αλληλέγγυοι, γι’ αυτό και λέμε να τηρήσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Εάν δεν δοθεί μία λύση, θα διαλύσει όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».


Sportime Extras