×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λεβαδειακός: Εξώδικο στην ΕΠΟ – Ζητάει να παίξει στη Super League 1!


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Λεβαδειακός: Εξώδικο στην ΕΠΟ – Ζητάει να παίξει στη Super League 1!. Ο Λεβαδειακός με εξώδικο του στην ΕΠΟ ζητάει από την...


Ο Λεβαδειακός με εξώδικο του στην ΕΠΟ ζητάει από την Εκτελεστική Επιτροπή να αποφασίσει τον προβιβασμό του στη Super League 1 και απειλεί με προσφυγές.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι σε εξέλιξη, μέσω τηλεδιάσκεψης, και εκεί θα αποφασίσει τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Λεβαδειακός έστειλε για το συγκεκριμένο θέμα εξώδικο στην Ομοσπονδία τη Δευτέρα 3/8.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόλλων Σμύρνης: «Όχι» στο μπαράζ με την Ξάνθη!

Οι Βοιωτοί ζητούν να αποφασιστεί ο προβιβασμός του στη Super League, καθώς όπως αναφέρει ότι δεν έγιναν οι αγώνες που απέμεναν, κάνει λόγο για απώλεια του τηλεοπτικού συμβολαίου της ΕΡΤ που είναι της τάξης των 250.000 ευρώ, για βίαιη διακοπή του πρωταθλήματος και για διαφυγόντα κέρδη.

«Σας καλούμε να αποφασίσετε τον προβιβασμό της ομάδας μας, σε διαφορετική περίπτωση θα στραφούμε εναντίον του κάθε μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής και της ίδιας της ΕΠΟ» τονίζουν μεταξύ άλλων, στο εξώδικο.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα