Με την στήριξη των οπαδών του θα αγωνιστεί ο Άρης στο ντέρμπι της Κυριακής (18/3) με την Παναχαϊκή για την 22η αγωνιστική της Football League. Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών, με την διοίκηση των Πατρινών να αποφασίζει να ανοίξει μία θύρα 400 θέσεων, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον κόσμο των...

Με την στήριξη των οπαδών του θα αγωνιστεί ο Άρης στο ντέρμπι της Κυριακής (18/3) με την Παναχαϊκή για την 22η αγωνιστική της Football League. Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ανακοίνωσε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών, με την διοίκηση των Πατρινών να αποφασίζει να ανοίξει μία θύρα 400 θέσεων, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον κόσμο των «κιτρίνων» που θα δώσει το παρών στο γήπεδο της Αγυιάς.

Συγκεκριμένα, το υφυπουργείου αθλητισμού αποφάσισε: «Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/03/2018 και ώρα 15:00, στο Γήπεδο Παναχαϊκής (Αγυιάς) για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως η μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών επιτρέπεται κανονικά. Έτσι η διοίκηση των Αχαιών ανακοίνωσε ότι: «Οι φίλαθλοι και οπαδοί των φιλοξενουμένων θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους μόνο από το εκδοτήριο της Θύρας Εισόδου τους στο γήπεδο, το οποίο βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Καρπασίας (δεξιά της Κεντρικής Εισόδου). Θα καθίσουν στον προκαθορισμένο χώρο που ήδη έχει διαμορφωθεί για τους φιλοξενούμενους ο οποίος βρίσκεται πάνω από το Κυλικείο του γηπέδου».