Ο προπονητής του Εργοτέλη ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ότι μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από την Ελλάδα για λογαριασμό της Γουάντι Ντέγκλα

Στην Γουάντι Ντέγκλα θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Τάκης Γκώνιας. Ο 47χρονος τεχνικός απάντησε θετικά στην πρόταση του Μάγκεντ Σαμί για να μετακομίσει στην Αίγυπτο και μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αναχωρήσει από την Ελλάδα.

Ο Σάμι, ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη, αλλά και της Γουάντι Ντέγκλα έχει προτείνει εδώ και καιρό στον Γκώνια να συνεχίσει στην Αίγυπτο μετά την ολοκλήρωση της football league, καθώς έχει μείνει εντυπωσιασμένος από την δουλειά του και την εικόνα των Κρητικών.

Έπειτα από αρκετή σκέψη, ο Γκώνιας αποφάσισε να πει το “ναι” και να αφήσει τα πάτρια εδάφη. Ο τεχνικός του Εργοτέλη μάλιστα, ανακοίνωσε την απόφασή του στους ποδοσφαιριστές μετά το παιχνίδι με τον Αιγινιακό (4-1), το οποίο και οριστικοποίησε την παραμονή των Κρητικών στην κατηγορία.

Έτσι, ο Γκώνιας θα βρίσκεται κανονικά την τελευταία αγωνιστική (27/4) με τα Τρίκαλα στην θεσσαλική πόλη. Και έπειτα θα αναχωρήσει για το Κάιρο.