Μπαράζ ανανεώσεων και μεταγραφών η Δόξα Δράμας


Sportime Team

Μπαράζ ανανεώσεων και μεταγραφών η Δόξα Δράμας


Από τη στιγμή που το θέμα του προπονητή έκλεισε στη Δόξα Δράμας με την πρόσληψη του Στάικου Βεργέτη, άρχισε να τρέχει και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

Την Κυριακή (29/7) ανακοινώθηκε η παραμονή των Βιτλή, Μαρκόπουλου, Μένκα, Μπαϊκαρά, Νατσιόπουλου, Πεταυράκη, Ρεβυθόπουλου και Σιώπη, όπως και η απόκτηση του Μαχαίρα προς απόλυτη επιβεβαίωση του Sportime.

Αναλυτικά: «Σειρά συναντήσεων με παίκτες του περσινού ρόστερ είχε σήμερα, στα γραφεία της ΠΑΕ, ο πρόεδρος Γιάννης Μπύρος.

Επετεύχθη συμφωνία με τους Βιτλή, Μαρκόπουλο, Μένκα, Μπαϊκαρά, Νατσιόπουλο, Πεταυράκη, Ρεβυθόπουλο και Σιώπη. Στη λίστα αυτή προστίθεται και ο Μαχαίρας, ο οποίος θα βρίσκεται αύριο στην Δράμα.

Το τυπικό του θέματος θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα με την υπογραφή των νέων συμβολαίων τους».

Συμφωνία με τέσσερις

Από εκεί και πέρα, οι Δραμινοί έκλεισαν ήδη και τέσσερις παίκτες. Τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα πηγαίνουν στον Βαγγέλη Πίτκα, ο οποίος πέρυσι ήταν στη Λαμία. Ο Γιώργος Μακρής, που πέρυσι ήταν στην ΑΕ Καραϊσκάκη Άρτας, και ο Ροτζέριο Μάρτινς, που ήταν στο δεύτερο μισό της σεζόν στο Αιγάλεω, συμφώνησαν επίσης, όπως και ο Δημήτρης Χασομέρης. Ο τελευταίος είχε δεχτεί κρούσεις από Κέρκυρα, ΑΟΧ-Κισσαμικό και ΑΕ Καραϊσκάκη Άρτας, αλλά προτίμησε να περιμένει τη Δόξα Δράμας.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news