Το διαιτητικό δικαστήριο ανακοίνωσε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών λόγω οφειλομένων στους Γιάννη Παναγιωτόπουλο και Θανάση Δεινόπαπα

Νέος κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τη Σπάρτη, αυτή τη φορά για υποθέσεις που αφορούν τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο και τον Θανάση Δεινόπαπα.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προχώρησε σε ενεργοποίηση και επιβολή ποινών που έχουν καταθέσει πρώην ποδοσφαιριστές των Λακώνων.

Για αμφότερες τις περιπτώσεις, η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών συνολικά από τον βαθμολογικό πίνακα της Football League.

Έχοντας, όπως πάντα, το δικαίωμα να επιστραφούν οι βαθμοί στη Σπάρτη, αν εντός προθεσμίας τριών εργάσιμων ημερών καταβληθούν τα οφειλόμενα.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

“Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ιωάννη Παπαγιωτόπουλου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 556/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε.» την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 79/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αθανασίου Δεινόπαπα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 208/2018 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως”.