Ο Ράτκο Ντόστανιτς μίλησε για τους ποδοσφαιριστές του και το γεγονός ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει σε ποια ομάδα παίζουν

Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν στη δεύτερη αγωνιστική και η ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου προκάλεσε εκνευρισμό στην ομάδα.

Ο ΑΟΤ δεν τα πήγε καθόλου στην Καλαμαριά και υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά το Κύπελλο από τον Αστέρα, τώρα και στη δεύτερη αγωνιστική της Football League.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς μίλησε για τα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στον αγώνα, τα οποία είχαν συνέπεια το άσχημο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά είπε:

«Μπήκαμε πάρα πολύ άσχημα στο παιχνίδι ενώ είχαμε πει από πριν ότι εμείς πρέπει να δώσουμε ρυθμό στο ματς και να παίξουμε γρήγορα κάτι που δεν καταφέραμε. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι όταν κάποιος παίζει σε αυτήν την ομάδα τα Τρίκαλα, με αυτήν την ιστορία και με αυτήν την φανέλα θα πρέπει να τα δίνεις όλα. Δεν γίνεται διαφορετικά, η φανέλα αυτή είναι βαριά, η ομάδα έχει μία ιστορία και θα πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες όταν μπαίνουν μέσα στο γήπεδο ότι θα πρέπει να τα δίνουν όλα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε αλλά δεν κάναμε τις ευκαιρίες που περιμέναμε».

Τι σκέψεις υπάρχουν για τη συνέχεια μετά από αυτό το ξεκίνημα με δύο ήττες;

«Πρέπει να μιλήσουμε, να κάνουμε ανάλυση του τι φταίει. Δεν παίζουμε καλά».  Τέλος για τον Απόλλωνα είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα. Σήμερα φάνηκε στο γήπεδο ότι ήθελε περισσότερο την νίκη και τα κατάφερε».