ΟΦ Ιεράπετρας για Χαντί: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο μας δικαίωσε»


Κώστας Παπαδόπουλος

ΟΦ Ιεράπετρας για Χαντί: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο μας δικαίωσε»


Ο ΟΦ Ιεράπετρας πήρε θέση αναφορικά με την υπόθεση του Άγγελου Χαντί και διευκρινίζει την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Σε διευκρινήσεις προχώρησε η διοίκηση του ΟΦ Ιεράπετρας για το θέμα της οφειλής στον Άγγελο Χαντί και το ποσό που του επιδικάστηκε να πάρει.

Η Κρητική ΠΑΕ τονίζει ότι δικαιωμένη από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ είναι εκείνη κι όχι ο πρώην ποδοσφαιριστής της.

Καθώς αυτό το ποσό του είχε προτείνει εξ’ αρχής με τον παίκτη να αρνείται και να διεκδικεί περισσότερα μέσω ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση του ΟΦ Ιεράπετρας

«Διευκρίνηση για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, να μας επιβάλλει ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών, σε περίπτωση που δεν ξοφλήσουμε το οφειλόμενο ποσό στον ποδοσφαιριστή Άγγελο Χαντί εντός πέντε εργάσιμων ημερών.

Η διοίκηση του ΟΦΙ είχε προσφέρει στον ποδοσφαιριστή το ίδιο ποσό προ προσφυγής (προ πολλών μηνών) του, στο διαιτητικό δικαστήριο. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν το δέχτηκε για αυτό και προσέφυγε στο συγκεκριμένο δικαστήριο, το οποίο δικαίωσε τελικά την ΠΑΕ ΟΦΙ.

Ο ΟΦΙ θα καταβάλει κανονικά το χρηματικό ποσό που επιδικάστηκε στον ποδοσφαιριστή Άγγελο Χαντί. Μετά την παραπάνω διευκρίνιση παρακαλούμε να αποκατασταθεί η αλήθεια διότι αυτά που διατυπώθηκαν σε διάφορα ΜΜΕ παραπλανούν την φίλαθλη κοινή γνώμη.»

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news