Ζυμώσεις στους Πατρινούς και στους Πόντιους, για το αν θα καταθέσουν ένσταση εναντίον της Δόξας Δράμας για τη γκάφα με τον Άρη, που τείνουν οι δύο πλευρές

Η γκάφα ολκής της Δόξας Δράμας στο παιχνίδι με τον Άρη (1/4) με την χρησιμοποίηση  6 ξένων ποδοσφαιριστών για 5 λεπτά, ενδέχεται να αποφέρει τιμωρία στην ομάδα του Νίκου Κωστένογλου. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει κάποιες ομάδες να υποβάλουν ένταση μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη (3/4), οι οποίες βέβαια, να έχουν έννομο συμφέρον. Και αυτές είναι μόνο η Παναχαϊκή και ο Απόλλων Πόντου.

Αμφότερες διεκδικούν την 3η θέση της βαθμολογίας, η οποία ενδεχομένως να αποφέρει κέρδος, δηλαδή την άνοδο στη Super League. Στην περίπτωση που υποβιβαστεί και τρίτη ομάδα από τη μεγάλη κατηγορία για λόγους μη αδειοδότησης.

Τόσο στο στρατόπεδο των Πατρινών, όσο και σ’ αυτό του Απόλλωνα, υπάρχουν σκέψεις για να καταθέσουν ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι διοικήσεις κάνουν ζυμώσεις, προκειμένου να δουν ποια στάση θα κρατήσουν στο συγκεκριμένο ζήτημα. Υπάρχουν αρκετές απόψεις, με τους Αχαιούς να τείνουν προς το «Όχι» και τους Πόντιους προς το «Ναι».

Βάσει του κανονισμού, οι επιπτώσεις για τη Δόξα Δράμας είναι μηδενισμός στον αγώνα με τον Άρη και αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα.