Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της football league, μετά την επικύρωση της διοργανώτριας για αφαίρεση βαθμών σε όσες ομάδες δεν πέρασαν το πρώτο στάδιο επιτήρησης

Η Football league εφάρμοσε την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ που αφορά το πρώτο στάδιο της επιτήρησης και επέβαλε αφαίρεση τριών βαθμών σε όσες ομάδες το πέρασαν. Η διοργανώτρια αρχή έπειτα από πολύ καιρό επικύρωσε την ποινή και πλέον, τα δεδομένα για τη μάχη της παραμονής αλλάζουν.

Η αφαίρεση των βαθμών αφορά τις εξής επτά ομάδες: Πανσερραϊκός, Αιγινιακός, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος, Απόλλων Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας και Σπάρτη. Οι οποίες ενδεχομένως να δεχθούν και δεύτερο -3, αν δεν περάσουν ούτε το δεύτερο στάδιο επιτήρησης (Σπάρτη, Πανσερραϊκός, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος δεν κατέθεσαν καν φάκελο).

Μεγάλος κερδισμένος βγαίνει ο Εργοτέλης, ο οποίος πλέον, μόνο με θαύμα θα υποβιβαστεί. Έτσι έναν εκ των τριών (Σπάρτη, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός) θα μονομαχήσουν για την σωτηρία στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΦΗ 80
2. Άρης 79
………………..
3. Παναχαϊκή 67
4. ΑΟΧ Κισσαμικός 58
5. Δόξα Δράμας 57
6. Τρίκαλα 55
7. Απόλλων Πόντου 50
8. ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας 45
9.  Απόλλων Λάρισας 43
10. Εργοτέλης 40
11. Σπάρτη 37
12. Αναγέννηση Καρδίτσας 37
………………………..
13. Αιγινιακός 37
14. Πανσερραϊκός 30
15. Καλλιθέα 24
16. Παναιγιάλειος 22
17. Βέροια 5
18. Αχαρναϊκός -51
* Απόλλων Λάρισας, Σπάρτη, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός, Πανσερραϊκός, Παναιγιάλειος και Καλλιθέα έχουν μείον τρεις βαθμούς, αφού δεν πέρασαν το στάδιο επιτήρησης.
** Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.