Η Σπάρτη πήρε πίσω τους έξι βαθμούς, αφού πλήρωσε τους Κατσίκη, Μπουζούκη, αλλά την Τρίτη (13/11) συζητούνται οι υποθέσεις των Δεινόπαπα, Παναγιωτόπουλου

Η Σπάρτη εξόφλησε τους Παναγιώτη Κατσίκη και Γιώργο Μπουζούκη και πήρε πίσω τους έξι βαθμούς, αλλά τα προβλήματα δεν λένε να τελειώσουν για τους Λάκωνες.

Η ομάδα της Λακωνίας κατέβαλε τα οφειλόμενα στους Κατσίκη και Μπουζούκη και όπως ανακοίνωσε η Football League πήρε πίσω τους βαθμούς.

Ωστόσο ακολουθούν ακόμη 18 παρόμοιες υποθέσεις, τις οποίες αν δεν πληρώσει η Σπάρτη θα έχει πολύ μεγάλα προβλήματα. Οι πιο άμεσες είναι των Γιάννη Παναγιωτόπουλου και Θανάση Δεινόπαπα, οι οποίοι θα συζητηθούν την Τρίτη (13/11).

Αναλυτικά η απόφαση της Football League για τους Μπουζούκη και Κατσίκη αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται έξι (6) βαθμοί στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 5 Νοεμβρίου 2018 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με τις υπ΄ αριθμ.: 101/2018 και 103/2018 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω της πλήρους και ολοσχερής εξόφλησης των δικαιούχων ποδοσφαιριστών ΚΑΤΣΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ & ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ».