×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Στα… σχοινιά ο Αιγινιακός!


Sportime Team

Στα… σχοινιά ο Αιγινιακός!


Πολύ μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στον Αιγινιακό, αφού απορρίφθηκε η έφεση σχετικά με την αδειοδότηση και οι μεταγραφές του οδηγούνται σε… άδοξο τέλος!

Συγκεκριμένα η ομάδα της Πιερίας θα πρέπει αναγκαστικά να συμβιβαστεί με την απόφαση του περιορισμού στις μεταγραφές, μετά την απόρριψη της έφεσης κατά της αρχικής απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Κατ’ επέκταση όσοι ποδοσφαιριστές είχαν υπογράψει και έχουν γεννηθεί πριν από την 1/1/1995 δεν μπορούν να ενταχθούν στο ρόστερ. Μέχρι στιγμής, αυτοί που είναι γεννημένοι πριν από την 1/1/1995 είναι οι Πάμπλο Γκαγιέγο, Νίκος Αγγελούδης, Μάρκο Ρίστιτς, Στέργιος Καψάλης και Χρήστος Ξανθόπουλος.

Μάλιστα η απόφαση ήρθε τη χειρότερη δυνατή στιγμή, μόλις λίγα 24ωρα πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, κάτι που σημαίνει ότι ο Αιγινιακός έχει παρά ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή του, για να καλύψει αυτά τα κενά.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Δ.Ο.Α.) κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Απέρριψε την υπ’ αριθμ. 21706/06.08.2018 έφεση της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ που αφορούσε αίτημα για χορήγηση άδειας Football League για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019».

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras