Στον «πάγο» η Δόξα Δράμας μέχρι νεωτέρας – Αναβλήθηκε το ματς με τα Χανιά και τον Εργοτέλη


Κώστας Λάππας

Στον «πάγο» η Δόξα Δράμας μέχρι νεωτέρας – Αναβλήθηκε το ματς με τα Χανιά και τον Εργοτέλη


Δεν ήταν λογικό να ξεκινήσει η Super League 2 με ομάδα που δεν έχει λάβει το πιστοποιητικό αδειοδότησης από την ΕΕΑ.

Η Δόξα Δράμας περιμένει από την αρμόδια επιτροπή το απαραίτητο έγγραφο συμμετοχής της στην κατηγορία και μέχρι τότε δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί.

Οι Δραμινοί δεν προσκόμισαν στη διοργανώτρια αρχή την προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου κατά της απόφασης της ΕΕΑ, που δεν τους έχει χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής.

Η αίτηση αναστολής έχει προσδιοριστεί για τις 21 Ιανουαρίου και μέχρι τότε οι «μαυραετοί» μπαίνουν στο… ψυγείο.

Πρακτικά, όπως είχε ενημερώσει σχετικά το Sportime.gr, αναβάλλεται το ματς της πρεμιέρας με τα Χανιά και αυτό της 2ης αγωνιστικής, μεσοβδόμαδα με τον Εργοτέλη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα οι Δραμινοί θα περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία και θα αποκλειστούν από το πρωτάθλημα, το οποίο θα συνεχιστεί με 11 ομάδες. Το κενό δηλαδή δεν καλύπτεται.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια έχοντας ασκήσει αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία δεν χορηγήθηκε το πιστοποιητικό του άρθρου 77α παρ3 N 2725/1999.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν προσκομίστηκε από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ως όφειλε, προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου, η διοργανώτρια αρχή αναβάλλει τους αγώνες της ΠΑΕ Δόξα Δράμας μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αιτήσεως αναστολής που συζητείται την 21/1/2021, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν 4726/2020».

 


Sportime Extras