×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Super League 2: Σέντρα στις 24 Οκτώβρη – Με 14 ομάδες από τη σεζόν 2021-22 – Όλες οι αποφάσεις


    Κώστας Λάππας

Super League 2: Σέντρα στις 24 Οκτώβρη – Με 14 ομάδες από τη σεζόν 2021-22 – Όλες οι αποφάσεις. Το πρωτάθλημα της Super League 2 κληρώνει 24 Σεπτεμβρίου και αρχίσει 24 Οκτωβρίου


Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Η τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης (16/9) στη Super League 2 μας έκανε σοφότερους και το νερό… μπαίνει στο αυλάκι.

Οι ΠΑΕ λοιπόν, πήραν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί με 12 ομάδες. Χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα την 12η, αφού ο Πλατανιάς δεν δήλωσε συμμετοχή, με τον Διαγόρα Ρόδου να είναι ο πρώτος επιλαχών για να καλύψει τη θέση.

Στο ΔΣ αποφασίστηκε ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2020-21, ο οποίος είναι ακριβώς ο ίδιος με την περσινό.

Μία μία μικρή αλλαγή. Την αύξηση των ομάδων από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, από 12 σε 14, μέσω της ανόδου 4 ομάδων από την Football League.

Η προκήρυξη προβλέπει την απευθείας άνοδο 2 ομάδων στη Super League 1 (θα αποφασίσει η ΕΠΟ) και τον υποβιβασμό των δύο τελευταίων στη Football League.

Μέσω και πάλι της διαδικασίας των μπαράζ. Δηλαδή, θα υπάρξουν και φέτος πλέι οφ ανόδου (1-6) και πλέι άουτ υποβιβασμού (7-12).

Ωστόσο, το τελικό σχέδιο προκήρυξης θα σταλεί προς έγκριση στην ΕΠΟ και η ομοσπονδία θα πάρει την τελική απόφαση.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου και η σέντρα στις 24 Οκτωβρίου.

Super League 2: Η ανακοίνωση της διοργανώτριας

«Κατά τη σημερινή συνάντηση της Super League 2, το διοικητικό συμβούλιο έλαβε ομόφωνα τις εξής αποφάσεις:

1. Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Super Leαgue 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και απεστάλη στην Ε.Π.Ο. προς τελική έγκριση.

2. Η κλήρωση αυτού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020. Λόγω των αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid -19 θα υπάρξει ενημέρωση για τη διαδικασία σε επόμενο έγγραφο.

3. Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε για τις 24 Οκτωβρίου 2020.

4. Πρόταση του δ.σ. είναι ο προβιβασμός δυο (2) ομάδων στην Super League 1 και ο υποβιβασμός ισάριθμων (2) στην Football League.

5. Το πρωτάθλημα της Super Leαgue 2 για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες. Θα προβιβαστούν τέσσερις (4) από την Football League».

 

View this post on Instagram

 

Facebook page… #socialmedia #sl2fl #superleague2 #footballleague #followus

A post shared by Super League 2 Football League (@sl2fl_gr) on

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα