Το… τελεσίγραφο, η μεταβίβαση και η παραδοχή!


Νίκος Μαρκάτος

Το… τελεσίγραφο, η μεταβίβαση και η παραδοχή!


Απογοητευμένος και έξαλλος με την εικόνα των Τρικάλων στο Παγκρήτιο, ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Μπαταγιάννης. Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ έστειλε τελεσίγραφο σε Ντόστανιτς και Νεμπεγλέρα.

«Μετά την καταστροφική και αδιάφορη εμφάνιση, αναμένω εντός 24 ωρών τις παραιτήσεις των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μετά το πέρας των 24 ωρών δηλώνω ότι θα πράξω κατά το δοκούν», ήταν το μήνυμα που εστάλη σε προπονητή και τεχνικό διευθυντή των «κυανέρυθρων».

Παράλληλα, ο ισχυρός «άνδρας» των Τρικάλων, παραδέχθηκε πως ήταν λάθος απόφαση η απομάκρυνση του Θωμά Γράφα το καλοκαίρι, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι μίλησε αρκετές φορές μαζί του, ενώ είχε προσληφθεί ο Ράτκο Ντόστανιτς, για μεταγραφικούς στόχους.

Η παραδοχή του λάθους από κάποιους ερμηνεύτηκε, ή καλύτερα παρερμηνεύτηκε ως “γέφυρα” για την επιστροφή του Έλληνα κόουτς στα Τρίκαλα, αλλά επί του παρόντος, δεν προκύπτει “φωτιά”. Άσχετα αν υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Εξάλλου στο μυαλό του Μπαταγιάννη παραμένει η άμεση μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ, ακόμα και τον προσεχή Γενάρη, ασχέτως αν το έχει διαψεύσει.


Sportime Extras