Την πρώτη της προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα (6/8) η ομάδα του Πλατανιά

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους οπαδούς του για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς εξέδωσε ο Πλατανιάς.

Οι Κρητικοί που φέτος βρίσκονται στη Football League, θα δώσουν τη μάχη τους ώστε να επιστρέψουν στην υψηλότερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Πάουλο κάμπος να μαθαίνει σήμερα τους ποδοσφαιριστές του και να ξεκινάει την προετοιμασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6μ.μ., στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη γνωριμία των παικτών με τον προπονητή κ.Πάουλο Κάμπος και τους συνεργάτες του, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα και οι προπονήσεις.

Η πρώτη αυτή συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά, του προπονητικού επιτελείου και του τεχνικού διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη, είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και τον Βραζιλιάνο τεχνικό, σε ανοιχτή προπόνηση που θα οριστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα».