Ταχτσίδης – Παπαδόπουλος: Δύο Έλληνες μέσα σε λίγες μέρες από την ίδια ομάδα το λες και αρκετά σπάνιο. Λογικό το μυαλό κάποιων να πηγαίνει σε κοινό μανατζερικό λόμπι. Πάμε λοιπόν να τα ξεκαθαρίσουμε. Μη λέτε μετά πως σας αφήνω με απορίες. Ποτέ δεν κάνω τέτοια άλλωστε.

Τα deals με ονοματεπώνυμα Παναγιώτης Ταχτσίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν έχουν μεταξύ τους καμία σχέση. Ο πρώτος είναι πελάτης του Ιλια Ιβιτς.

Ο Σέρβος είχε τον παίκτη, ο Αμπντουλγκανί Ζαχράν τις διασυνδέσεις στη Σαουδική Αραβία και ο Γιάννης Μπιτζίδης την καλή σχέση με τον δεύτερο. Συν ότι εκείνος ανέλαβε να φέρει όλες τις πλευρές κοντά και να κλείσει το θέμα.

Κι επειδή βλέπω ότι πολλοί μπλέκονται με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, μην το ψάχνετε. Εάν θέλει οποιαδήποτε πλευρά από τις δύο, το διαλύουν σε έναν χρόνο. Ολα έχουν προβλεφθεί. Αλλιώς θα συνεχίσουν μαζί. Εφόσον κλείσει διετία ο Ταχτσίδης, θα πάρει λίγο κάτω από 2 εκ. δολάρια.

Μικρότερο το ποσό που θα εισπράξει ο Παπαδόπουλος. Ετησίως θα αμείβεται με μίνιμουμ ένα 100άρικο κάτω. Αφήστε που πήγε να χαλάσει η μεταγραφή του. Δεν θα πω τον λόγο για να μη στενοχωρήσω κανένα.

Το δίδυμο που τον πήγε στην Κροατία, τον έκλεισε και εκεί. Μίλαν Βουκασίνοβιτς ο ένας και Μίλος Τζόκιτς ο δεύτερος, ο πρώην παίκτης της Λαμίας και των Τρικάλων. Στην Αλ Φαϊχά πήγε να τριτώσει με τους Ελληνες, αλλά αυτά άλλη φορά.

Διαβάστε επίσης: 

Άρης: Χάλασε η μεταγραφή του Αρίμπας!

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Οργισμένη ανακοίνωση Κούγια για τον συνήγορο και τους γιατρούς

Σοφία Μπεκατώρου: «Ολυμπιονίκης μου επιτέθηκε σεξουαλικά στα 16 μου…»