ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου: Ο Αλαφούζος δάκρυσε, ο Καρυπίδης «άφρισε», το ποδόσφαιρο έκλαψε και με την Φραπάρτ γέλασε κόσμος! Και του χρόνου!

Ξεφτυλίζετε/αι το ποδόσφαιρο. Μόνο ο Παναθηναϊκός δεν έχασε από τον τελικό του Κυπέλλου.
Τελικός Κυπέλλου: Ο Αλαφούζος δάκρυσε, ο Καρυπίδης «άφρισε», το ποδόσφαιρο έκλαψε και με την Φραπάρτ γέλασε κόσμος! Και του χρόνου!

Ένας ακόμα τελικός Κυπέλλου – μνημείο! Σε άδειο γήπεδο, αγωνιστικό χώρο – χωράφι, μια Φραπάρτ που ήταν άλλου και μια απονομή μόνο για τον νικητή. Και του χρόνου με υγεία!

Από που να το πιάσεις. Ένας τελικός Κυπέλλου «αντάξιος» των όσων συνεβησαν μέχρι και την διεξαγωγή του. Για τα πανηγύρια. Αφού βρήκαν οι αρμόδιοι που θα γίνει τελικά, αφού άλλαξαν 2-3 φορές την ημέρα διεξαγωγής του, αφού αποφάσισαν 10 μέρες πριν την σέντρα οτι θα γίνει για ακόμα μια χρονιά κεκλεισμένων των θυρών, φτάσαμε στη σέντρα του.  Σε ένα άδειο γήπεδο που κάποια στιγμή έπαιξε και να διακοπεί αφού έκλεισαν κάποιες λάμπες των πυλώνων και σε έναν αγωνιστικό χώρο – χωράφι.

Και αφού τα είχαμε όλα, μας προέκυψε και η Στεφανί Φραπάρτ. Γλίτωσε η UEFA που δεν την επέλεξε για το EURO, την φορτωθήκαμε εμείς. Τώρα αν η γαλλίδα ήταν απλά σε κακό βράδυ πάμε πάσο. Αν αυτά είναι τα στάνταρ της, δεν γίνεται να είναι elite κατηγορίας. Κύριε Ροσέτι, σπάστα και ξαναρίχτα. Και δεν είναι οι τρεις αποβολές. Στέκονται όλες. Η τύπισσα ήταν αλλοπρόσαλη. Άλλα τα σφύριζε που δεν ήταν, άλλα που ήταν όχι και μερικά ανάποδα. Και όποιος ζητούσε κάρτα στον αντίπαλο, την έβγαζε! Το έχασε το ματς νωρίς, έχασαν και οι ποδοσφαιριστές την ψύχραιμια τους, χάλασε το παιχνίδι και στο τέλος που έδειξε μια διάθεση να το τελειώσει το ματς πριν την ώρα του, είχαμε κυνηγητό στο χορτάρι και κρυφτό στα αποδυτήρια.  Ήταν δεδομένο οτι όποιος το έχανε το Κύπελλο θα φώναζε. Ο Άρης το παράκανε. Ο Καρυπίδης ξέφυγε.

Στο ταμείο της βραδιάς. Μόνο ο Παναθηναϊκός δεν έχασε από αυτόν τον τελικό. Μακράν ο χειρότερος της τελευταίας 10ετίας, ίσως και παραπάνω. Από όλες τις απόψεις.

Και του χρόνου να’ μαστε καλά!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελικός Κυπέλλου: Ο Αλαφούζος δάκρυσε, ο Καρυπίδης «άφρισε», το ποδόσφαιρο έκλαψε και με την Φραπάρτ γέλασε κόσμος! Και του χρόνου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!