ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet: Επιβεβαίωση Sportime! Πάει για τη λύση του ΟΑΚΑ με κόσμο

Επικρατέστερο σενάριο πλέον να γίνει ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο ΟΑΚΑ.
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet: Επιβεβαίωση Sportime! Πάει για τη λύση του ΟΑΚΑ με κόσμο

Υπάρχουν στιγμές που το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεπερνά ακόμη και τις καλύτερες κωμωδίες. Πού θα γίνει φέτος ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet;

Μπορεί λίγες ώρες νωρίτερα να έβγαινε μία σιγουριά πως φέτος θα γίνει στο Πανθεσσαλικό, αλλά το Sportime.gr κρατούσε μία πισινή. Σίγουρα, αναρωτιόμασταν. Η επιβεβαίωση ήρθε πολύ γρήγορα.

Η επιτροπή του σταδίου ξεκαθάρισε πως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet  δεν θα γίνει εκεί και όλα δείχνουν πως θα έρθει και δεύτερη επιβεβαίωση. Δύο βδομάδες νωρίτερα τόνιζε το Sportime.gr ότι στο ΟΑΚΑ με 15.000 κόσμο θα γίνει ο τελικός.

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της ανικανότητας κάποιων να διοργανώσουν έναν τελικό, αξίζει να σημειωθεί πως από τις αρχές του χρόνου τονιζόταν πως στο ΟΑΚΑ θα γίνει μόνο αν περάσουν δύο ομάδες της πρωτεύουσας. Εάν υπήρχε μία φιναλίστ από τη Θεσσαλονίκη, είχε πέσει η πρόταση για Βόλο ή εξωτερικό. Αφού έγινε τουρ σε Γερμανία, Αγγλία και Αυστραλία και μάλιστα υπήρξαν αναφορές και συγκεκριμένων γηπέδων του εξωτερικού, κάπου το θέμα μαζεύτηκε.

Ήρθαν και οι εκλογές και έπεσε στο τραπέζι η λύση της Κύπρου. Νέο φιάσκο και εκεί, αφού η αστυνομία της Κύπρου είπε «όχι». Έκτοτε το μπάχαλο καλά κρατεί. Κρατήστε και κάτι ακόμη. Πρόσφατα από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ τονίστηκε ότι η ΕΠΟ έχει οφειλές προς το γήπεδο. Πάντως, το πιθανότερο είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και να παίξουν εκεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.