ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσό! Σε αυτούς έχει πολλά φέσια ο Παναθηναϊκός!

Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να έχει συμμαζέψει οικονομικά τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει ξεχάσει κάποιες εκκρεμότητες.

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον ένα νοικοκυρεμένο οικονομικά μαγαζί, χάρη σε αυτά που έχει κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ωστόσο, έχει μεγάλο οικονομικό φέσι σε προμήθειες μάνατζερ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε ότι έχει να κάνει το οικονομικό συμμάζεμα της ΠΑΕ.

Τα χρέη έχουν εκλείψει, οι υποχρεώσεις σε παίκτες επίσης, γενικώς ο Παναθηναϊκός θεωρείται –και είναι- ένα μαγαζί χωρίς πλέον οικονομικά προβλήματα.

Ωστόσο όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ένα θέμα έχει ξεφύγει από τον ισχυρός άνδρα της ΠΑΕ. Ως προς τη διευθέτηση.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από τις προμήθειες σε ατζέντηδες. Μιλάμε για πολύ μεγάλα ποσά και νούμερα και για πολλά χρόνια πίσω.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα νούμερο που επταψήφιο! Και μεγάλο κιόλας. Δεν το λες και μικρό ζήτημα αυτό.

Αυτό είναι ένα γεγονός που έχει αρχίσει να διαρρέεται στην πιάτσα και μάλιστα πολλές φορές μάνατζερ αποφεύγουν την οποιαδήποτε κουβέντα με το «τριφύλλι». Σε ότι αφορά τις μεταγραφές το τελευταία διετία η κατάσταση είναι καλύτερη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσφέρει εγγυήσεις στους δικούς του ανθρώπους και μέχρι τώρα τα προβλήματα δεν είναι σημαντικά. Επόμενος στόχος για το Σέρβο τεχνικό, ο Σελίμ από τη Σταντάρ Λιέγης!