ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τα παράπονα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού από τη διαιτησία

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ήταν ξεκάθαρος στην ανάλυσή των επίμαχων φάσεων και τα παράπονα που είχαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.
Τι είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τα παράπονα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού από τη διαιτησία

Σαφής ήταν ο Παναγιώτης Βαρούχας. Πολλά τα παράπονα που είχαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός από τη διαιτησία στα παιχνίδια τους. Ξεκάθαρος στην ανάλυση που έκανε στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ για τις επίμαχες φάσεις.

Το Sportime πήρε θέση από νωρίς για τα πέναλτι που κέρδισαν Άρης και Παναθηναϊκός. Με άλλα λόγια, η διαιτησία δεν έπαιξε ρόλο. Τα τελικά αποτελέσματα ήταν αυτά που έπρεπε.

Η ΑΕΚ είχε ένα βασικό παράπονο στην ισοπαλία της κόντρα στον Άρη. Δεν ήταν τόσο το πέναλτι στην τελευταία φάση της αναμέτρησης (θα δείτε το σχόλιο στο τέλος του βίντεο). Το φάουλ που κερδίζει πριν γίνει η σέντρα ήταν το θέμα. Από αυτό προήλθαν οι διαμαρτυρίες. «Υπάρχει παράβαση. Ο παίκτης βρίσκει με τον αγκώνα Σωστά ο διαιτητής έδωσε φάουλ», είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο γνωστός τηλεκριτικός είπε πως η διαιτησία πήρε καλό βαθμό σε γενικές γραμμές. Όπου έπρεπε να επέμβει ο VAR, βοήθησε τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Ίδια άποψη είχε και για τον Τάσο Παπαπέτρου. Ο τελευταίος ήταν VAR στο παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η συνδρομή του στο πέναλτι που κάνει ο Τσέριν ήταν σημαντική.

Διότι, παράβαση υπάρχει ανέφερε και μάλιστα στην τελευταία φάση που έκανε έξαλλο τον Τερίμ, ο πρώην ρέφερι είπε: «Υπάρχει συνωστισμός στη συγκεκριμένη φάση. Δεν υπάρχει παράβαση, γιατί η μπάλα πρώτα βρίσκει στο κεφάλι του παίκτη του ΟΦΗ και στη συνέχεια το χέρι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τα παράπονα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού από τη διαιτησία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.