ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι λέει η Super League για τη συνάντηση με Κλάτενμπεργκ που δεν έγινε

Η επιστολή-απάντηση της Super League για την ακύρωση της παρουσίασης του πρότζεκτ της επαγγελματικής διαιτησίας από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Η αναπληρώτρια πρόεδρος του ΔΣ της Super League, Κάτια Κοξένογλου, εξέδωσε επιστολή-απάντηση με αφορμή την ακύρωση της συνάντησης στην ΕΠΟ με θέμα την επαγγελματική διαιτησία.

Η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος είχε ενημερώσει για την ακύρωση της παρουσίασης του πρότζεκτ της επαγγελματικής διαιτησίας από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ λίγες ώρες πριν την έναρξή της.

Αναλυτικά η επιστολή:

«ΠΡΟΣ: Ε.Π.Ο.
ΥΠΟΨΗ: ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΤ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, Κ. ΠΑΝ. ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ

ΜΑΡΟΥΣΙ, 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022,

Θέμα: Απάντηση επί της σημερινής επιστολής σας αναφορικά με την σημερινή προγραμματισμένη συνάντηση για την επαγγελματική διαιτησία (υπ΄ αριθμ. Πρωτ. σας 26187_2022)

Κύριε Πρόεδρε,

Με ιδιαίτερη έκπληξη λάβαμε την ως άνω επιστολή σας.
Για πρώτη φορά στα χρονικά, ζητείται από την Ε.Π.Ο. πρακτικό Δ.Σ. της Super League προκειμένου να οριστούν εκπρόσωποι της τελευταίας για να παρασταθούν σε μια απλή συνάντηση – συζήτηση με την πλευρά σας!

Είναι επίσης αξιοπερίεργο πως έρχεστε και ζητάτε απόφαση Δ.Σ. μας μόλις λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη μας συνάντηση, γνωρίζοντας φυσικά πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο καθώς συνεδρίαση Δ.Σ. δε μπορεί να συγκληθεί εντός λίγων ωρών (ούτε στο συνεταιρισμό μας ούτε σε κανένα άλλο νομικό πρόσωπο).
Μετά ταύτα είναι προφανές ότι η σημερινή συνάντηση δε μπορεί να λάβει χώρα με αποκλειστική υπαιτιότητά σας.

Προς γνώση σας, πάντως και για να κατανοήσετε το αλυσιτελές της ως άνω πρωτοφανούς απαίτησής σας, θα πρέπει να σας επισημάνουμε πως για το ζήτημα της επαγγελματικής διαιτησίας, έχει τοποθετηθεί συγκεκριμένα το Δ.Σ. μας με την από 12/7/2022 απόφασή του, απόσπασμα της οποίας επισυνάπτεται στο παρόν.

Σε ό,τι αφορά στην τυχόν παρουσία σε μια μεταξύ μας συνάντηση του κ. Mark Clattenburg, τον οποίο προφανώς υπονοεί η ως άνω επιστολή σας, βάσει της ως άνω απόφαση του Δ.Σ. μας, αυτός έχει συνάψει σχέση συνεργασίας με το συνεταιρισμό μας για θέματα διαιτησίας και συνεπώς δεν αποτελεί «ιδιώτη», ο οποίος «δεν σχετίζεται με το συνεταιρισμό μας».

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΗΣ SUPER LEAGUE 1

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ